Digital Project Lead

Digital Project Lead

Digital Project Lead
Göteborg 

Knauf - marknadsledande global koncern inom värmeisoleringsmaterial, gipsprodukter, kalk- och cementprodukter - söker en teknisk projektledare att arbeta med CRM, mobilappar och digitala projekt inom Knauf Insulation i Norden. Är detta en utmaning som passar dig?

Knauf Insulation är ett snabbt växande och respekterat globalt företag inom isolering, som strävar efter att hjälpa sina kunder att möta de växande kraven på energieffektivitet och hållbarhet i bostäder, kommersiella byggnader och i industrin.

Om rollen 
I rollen som Digital Project Lead agerar du som en teknisk projektledare genom att stödja den nordiska verksamheten inom Knauf Insulation och driver och leder digitala projekt i Norden. Detta innebär bland annat att du ansvarar för utrullning, förvaltning och övrig hantering av företagets CRM-system. Du driver hantering av mobilappar inom den nordiska verksamheten samt mot företagets kunder. Du leder digitala projekt från början till slut samt i dialog med kollegorna i Knauf Insulation Northern Europe.

Om dig 
Rollen som Digital Project Lead passar dig som har ett naturligt intresse inom IT och teknik, samt arbetslivserfarenhet inom teknisk projektledning. I rollen är det viktigt med att vara självgående och driven, att ha kommunikativ förmåga samt att känna sig trygg i presentationssammanhang och i dialog med intressenter. Du behöver kommunicera utan problem på svenska och engelska, och rollen utgår från företagets kontor i Göteborg. Erfarenheter av Salesforce CRM och utvecklingskunskaper är meriterande.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Anders Johansson, tel. 0723-063526, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Knauf  
Knauf Insulation är del av Knauf-gruppen som med mer än 35 000 anställda i över 86 länder och verksamheter inom värmeisoleringsmaterial, gipsprodukter, kalk- och cementprodukter är en av de stora aktörerna på marknaden världen runt. Ändå är koncernen ett klassiskt familjeföretag med korta och snabba beslutsvägar, med mod att ständigt pröva nya idéer och driva utvecklingen framåt.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Försäljning, Key Account Manager, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 25 feb 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.