Hoppa till innehåll
Klockmaster Hansson AB logotyp

Säljare hos Klockmaster Hansson

Vi söker säljare på heltid som är intresserad av klockor och tycker om att ge utmärkt service och få nöjda kunder.

I butiken på Frölunda Torg säljer vi välkända kvalitetsur, smycken och tillbehör, vi hanterar service/reparationsärenden. I arbetet ingår exponering och skyltning av produkter, följa upp nyhetssläpp och kampanjer. Butiken blir din arena. Kunderna skall bli inspirerade, få förslag och känna omtanke. Klockor är personligt och värdefullt. Det krävs att du har förmågan att lyssna, vara kunnig och ha känsla för stil för att skapa förtroende och goda kundrelationer.

Vi ser gärna följande erfarenheter/kvalifikationer

Flerårig vana av försäljning
Lättlärd och engagerad i att lära mer
Arbeta i grupp/självständigt och ta egna initiativ
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift, även engelska
Ordningsam, noggrann och blick för de små detaljerna
Ärlig och ansvarstagande
Stor social kompetens och gott humör
Flexibel att arbeta kvällar och helger

Vi tar emot ansökningar med personligt brev och CV löpande och kallar till intervju. Så välkommen att maila din ansökan tillsammans med ett foto till frolundatorg@klockmaster.com eller lämna i butiken så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson
Annika Gärdebäck
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 sep. 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Klockmaster Hansson har funnits på Frölunda Torg i nuvarande regi sedan 1974 och har en lång tradition inom klockbranschen. Vi har en stor kundkrets och ett gott rykte som vi värnar om. Hög kvalité på våra produkter och service med omtanke är ledord i vår vardag. Att ha goda relationer med kunder och samarbetspartner är en nyckel till vår framgång. Butiken andas exklusivitet och klockorna är skyltade i sin rätta miljö. Personalen är redo med ett Hej! och alla är välkomna att prata, prova klockor, trivas och ha trevligt i en säker miljö.

I sortimentet har vi kända schweiziska varumärken såsom Tag Heuer, Longines, Baume&Mercier, Tissot och Certina. Från Japan kommer Seiko och Casio och vi säljer även smartklockor från Garmin. Vi hanterar en stor mängd batteribyten, service och reparationsärenden med urmakare på plats.

I sortimentet finns även smycken från TiSento, band/länkar från DiModel, QlockTwo väggur och Kubik winders.

Vi tillhör Klockmasterkedjan som sköter vår gemensamma web-shop, butiken drivs i privat regi och vi är ett härligt team på 6 kollegor.
läs mer på
www.klockmasterhansson.se www.klockmaster.com

Liknande jobb