Hoppa till innehåll

Säljare DvH och HORECA/Foodservice

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som kombisäljare inom DvH och HORECA/Foodservice där tiden fördelas 80/20 mellan nämnda område, i Västra Götaland/Halland.

Du kommer att vara ansvarig för att etablera kontakt, säkerställa RTM och skapa förutsättningar för lönsamma affärer för Kiviks Musteri och kund. Du kommer arbeta för säkra att konsumenterna har ett attraktivt erbjudande hos de kunder som du ansvarar för.

I tjänsten ingår att säkerställa införsäljning, distribution och synbarhet av Kiviks Musteris produkter på både DvH och Foodservice.

Du behöver vara en god representant för varumärket och se till att skapa och bibehålla goda relationer med kunderna inom angivet distrikt, vara en lagspelare som gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter och som inte är rädd för att gå den extra milen.

Nykundsbearbetning utgör ett viktigt inslag i rollen och involverar såväl grossistledet som slutkunder.

Vem är du?
Vi ser att du har en säljutbildning och erfarenhet som Säljare inom DVH/FMCG/HORECA.

Kunskaper om försäljningsprocessen, god förhandlingsvana, erfarenhet och kunskap inom CRM och officepaketet är ett krav. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Våra värderingar tillsammans, mod, ansvar och förebild är ett nav i hela vår verksamhet som är viktiga att du delar.

För att lyckas i denna roll

För att lyckas och trivas i denna roll ser vi att du är en driven passionerad säljare som verkligen ser det som sitt kall att göra lönsamma affärer tillsammans med våra kunder som samtidigt visar mod med att tänka utanför ramarna och tar ansvar för sitt distrikt och sina affärer men inte har några problem med att vara en förebild för sina kollegor och kunder i allt säljaren företar sig.

Du behöver ha god planeringsförmåga, vara engagerad, initiativtagande och självgående.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde omgående. I tjänsten utgår du från hemmet. Resor och övernattningar är en naturlig del i arbetet och viss tid kommer förläggas i Kivik.
Eftersom de flesta av kundkontakterna är placerade i Västra Götaland, Halland och södra delarna av Göteborg så ser vi gärna att du bor inom distriktet.

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten kontakta Säljchef Joachim Hultberg 070-301 22 49.
Kiviks Musteri AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 jan. 2024 (41 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund - Solnäs gård - med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.
https://www.kiviksmusteri.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Simrishamn
Fastighet
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga