Hoppa till innehåll
KINTO logotyp

City manager i västra Sverige till KINTO Mobility

OM KINTO Mobility

Framtiden kommer innebära stora förändringar för hur vi transporterar oss. Olika transportsätt kommer inte längre vara separerade från varandra, utan istället utgå från en och samma plattform med flera tjänster. Det är här KINTO kommer in i bilden. KINTO erbjuder situationsanpassad och tillgänglig mobilitet för alla. Mobilitetslösningar för privatpersonen, småföretagaren och det stora bolaget. För den som vill ha tillgång till bil i några timmar och den som vill kunna välja mellan olika typer av bilar över en längre period. För alla som vill uppleva friheten med en tjänst som möter faktiska behov.

Om tjänsten

Det här är tjänsten för dig som vill ta nästa steg i karriären och vara en del av den transformation som KINTO erbjuder.

I rollen som City Manager har du ytterst ansvar över vår mobilitetstjänst i staden. Tjänsten utgår från vårt kontor i Göteborg.

I ditt dagliga arbete ingår analys och optimering av tillgänglihet av tjänsten. I praktiken innebär det att aktivt bearbeta och skapa goda relationer med samarbetspartners så som fastighetsbolag, Brf, Parkeringsbolag och statliga verksamheter för att optimera tillgängliheten av vår tjänst.

Du ansvarar även för B2B försäljningen och kommer arbeta aktivt med nykundsbearbetning och uppsökande försäljning. Viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och kan analysera och förstå företags behov och hur vår tjänst kan appliceras som ett komplement alternativt ersätta befintliga transportmedel för att optimera deras verksamhet.

I övrigt kommer din roll fokusera på;

Nära samarbete med våra andra City managers i övriga städer.

Tät kontakt med vår marknads avdelning för att tillsammans planerar aktiviteter och kommunikation för att öka användandet av vår mobilitetstjänst.

Daglig kontakt med andra avdelningar inom bolaget för att stämma av, planera och utveckla vårt arbete för att öka kundupplevelsen.

Uppföljning, utvärdering, analys och optimering där du kontinuerligt arbetar för ökad lönsamhet och försäljning.

Löpande arbete i våra system för att säkerställa att affären är lönsam.

Du följer branschens utveckling och är uppdaterad om hur din stad utvecklas ur ett mobilitets perspektiv. Du har koll på andra aktörer och arbetar i linje med koncernens gemensamma mål.

Din bakgrund

För att vara framgångsrik i rollen har du en relevant bakgrund inom strategisk försäljning med budget ansvar och ett gott track record av att analysera, genomföra och stänga affärer. Du trivs i en roll där du hanterar många aktiviteter, får möjlighet att utvecklas och med högt tempo. Vi tror att rätt person för rollen är proaktiv, självgående, har ett stort driv och har ett öga för en lönsam affär.

Erfarenheter

Dokumenterad erfarenhet inom B2B.

Vara bekväm med att etablera och utveckla relationer där kundens behov är ditt fokus.

God kännedom av hur en B2B affär fungerar från start till avslut.

Vana av att arbeta med uppsökande försäljning.

Meriterande: Strategisk försäljning.

Meriterande: Förståelse och kunskap inom bildelningsbranchen.

Meriterande: Kunskap utav CRM-systemet Salesforce.

Viktiga personliga egenskaper:

Du drivs av affärer.

Du är organiserad och gillar att arbeta med kundrelationer.

Du ser lösningar snarare än problem.

Du är en teamspelare och drivs av att utveckla affären tillsammans med kollegor.

Du tar ägandeskap av dina egna ansvarsområden och driver dem framåt.

Du är van att ta egna initiativ och väntar inte på direktiv.

Placering & Start

Tjänsten är en heltidsanställning med huvudsaklig placering i Göteborg, men resor kan förekomma. Vi tillsätter löpande med start så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra City Managers i Stockholm, Göteborg och Malmö är ansvariga för sina egna städer och har enskilda försäljningsmål. Tillsammans arbetar och stöttar vi som grupp varandra mot att nå koncernens försäljningsmål för att hela tiden skapa tillväxt. Du rapporterar direkt till KINTOs Head of Sales.

Kontakt & ansökan

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Fransisco Molano, Head of Sales KINTO Mobility. francisco.molano@toyota.se

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan till snarast för att säkerställa att du kommer med i processen.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 maj 2023 (37 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare