Hoppa till innehåll
Kassacentralen i Väst AB logotyp

Account Manager till KassaCentralen!

KassaCentralen fortsätter växa och vi letar nu efter vår nya säljare som vill vara med på en spännande resa!

Har du ett brinnande intresse för försäljning och drivs av att leverera resultat? Vill du vara med och utvecklas tillsammans med ett växande företag som präglas av gemenskap, engagemang och resultat?

KassaCentralen är ledande inom branschen och har över 35 års erfarenhet med ett 60-tal anställda i hela Sverige. Vi hjälper företag förenkla försäljningsprocessen med våra egenutvecklade produkter inom betallösningar.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär i huvudsak att bearbeta nya kunder men även att upprätta och utveckla affärer hos befintliga kunder. Du kommer ges stort eget ansvar och frihet att disponera din tid för att nå dina mål, med stöttning från chefer och interna avdelningar.

Andra arbetsuppgifter innefattar bland annat,
  • Strategisk affärsutveckling med kunden
  • Registrera ärenden i affärssystem
  • Vårda långsiktigakundrelationer
Vem är du?

En resultatorienterad säljare med god initiativförmåga och intresse för att göra affärer. Det krävs att du är driven och inte räds att ta kontakt, gärna att du gillar en utmaning och är en vinnarskalle.

Självklart är det även viktigt att förstå vikten av att arbeta tillsammans med kollegor för att uppnå lönsamhet och bästa resultat för verksamheten.
  • Klarar av att driva eget arbete, organiserad och noggrann
  • Resultatorienterad
  • Utåtriktad och med god vana att kommunicera med kunder
Eftersom restaurangsegmentet är en stor del av vår kundkrets, ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av restaurangbranschen.

Kanske har du lång erfarenhet som restaurangchef eller köksmästare och vill byta arbete men ändå ha kvar foten i branschen? Kanske passar inte kvällar och helger längre? Då är detta en perfekt tjänst för dig.

Övrigt

Tjänsten är på heltid i Göteborg (Mölndal) med start enligt överenskommelse. Din lön kommer bestå av en fast samt en rörlig del. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Du ansöker om tjänsten genom att maila CV och personligt brev till jobb@kassacentralen.se
Mer info
Kontaktperson
Matilda Holmgren
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 nov. 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi?

KassaCentralen är ett företag som drivs av utveckling och är på vår resa att bli det självklara valet när det kommer till betallösningar! Med ett sunt synsett på förhållandet mellan arbete och privatliv och åsikten att det ska finnas tid för båda! "Work hard play hard" kryddat med belöning och tid för återhämtning.

Läs mer om oss på vår hemsida! https://www.kassacentralen.se/

Liknande jobb