Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du en fot i det tekniska och en fot i det kommersiella? Värdesätter du att arbeta relationsskapande i din försäljning där du utvecklar befintliga kunder samtidigt som du bearbetar nya? Uppskattar du varierade arbetsdagar med stort eget ansvar? Då kan rollen som Fältsäljare hos Kärcher vara rollen för dig!

Om Kärcher
"Alfred Kärcher GmbH Co. KG är den globala ledaren inom rengöringsutrustning och vi erbjuder innovativa produkter och tjänster för både konsumenter och professionella användare. Vi älskar och lever med utmaningar – dina utmaningar. Oavsett om det rör sig om dagliga eller extraordinära rengöringsuppdrag; en innegård, en fabrikshall eller ett världsberömt monument, så vill vi på Kärcher göra ditt dagliga liv enklare, bättre och trevligare, med kraftfulla, effektiva rengöringslösningar. Vi arbetar med hållbarhet i fokus och våra primära hållbarhetsmål som vi ska nå innan 2025 är klimatneutral tillverkning, återvinning av råvaror och minskad användning av plastförpackningar."

Om rollen som Fältsäljare
I rollen som Fältsäljare kommer du agera teknisk utesäljare med huvudsaklig uppgift att bygga relationer och visa på värdet företagets maskiner skapar till kunderna. Du kommer framför allt fokusera på att sälja större maskiner till bolag inom Fastighetsskötsel, Kommuner samt Entreprenadbolag. Du kommer aktivt bearbeta nya kunder samt ansvara för att utveckla och stärka samarbetet i befintliga kundrelationer. Förutom klassiska införsäljningsmöten sker en stor del av försäljningen genom demo hos kund samt via eventförsäljning. I rollen förväntas du att spendera större delen av arbetsveckan ute hos kund och du ansvarar själv för att planera och disponera din tid så effektivt som möjligt.

Du kommer att ansvara för kunder inom Region Väst och ha ett tätt samarbete med säljare på andra orter i Sverige samtidigt som det finns teknisk support att tillgå inom bolaget både i Sverige och internationellt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Aktivt arbeta med försäljning av bolagets maskiner och produkter.
  • Bearbetning av nya kunder samt utveckla befintliga.
  • Driva event och demo för att etablera nya kundkontakter.
Om dig
För att lyckas i rollen Fältsäljare behöver du vara naturligt kommunikativ och trivas i rollen som engagerad utesäljare. Du har med fördel en teknisk bakgrund och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Vidare är det av särskild vikt att du är driven och på ett initiativrikt sätt planerar och strukturerar din vardag. Du har en entreprenöriell ådra och uppskattar arbetsdagar där du får ta stort eget ansvar.

Viktigt för rollen är:
  • Erfarenhet av tidigare försäljning, gärna som utesäljare.
  • Ett kommersiellt arbetssätt och en vana att etablera nya kundkontakter.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort, meriterande med BE-körkort alt. lastbilskörkort.
Vad Kärcher erbjuder dig
Kärcher kommer från flera fina år resultatmässigt och förutom att de är marknadsledande på stora delar av sitt sortiment är de en stor och trygg arbetsgivare. Utöver trygghet erbjuder Kärcher också marknadsmässig lön, generös friskvård, kollektivavtal samt förmånsbil.

Praktiska detaljer
Placering: Västra Sverige.
Omfattning: Heltid.
Lön: Fast lön samt bonussystem.
Startdatum: Enligt överenskommelse. 

Låter rollen som Fältsäljare intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag - vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
 
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 okt. 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare