Hoppa till innehåll
Är du tekniskt kunnig och intresserad? Trivs du i en självständig roll där du får möjlighet att utgå hemifrån innan du tar dig ut till dina kunder? Då kan rollen som Servicetekniker med inriktning Floor Care maskiner vara rollen för dig!

Om Kärcher
”Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är den globala ledaren inom rengöringsutrustning och vi erbjuder innovativa produkter och tjänster för både konsumenter och professionella användare som gör det möjligt att få tillbaka WOW-känslan hemma och på jobbet. Vi arbetar med hållbarhet i fokus och våra primära hållbarhetsmål som vi ska nå innan 2025 är klimatneutral tillverkning, återvinning av råvaror och minskad användning av plastförpackningar.”

Om rollen som Servicetekniker inom Floor Care
I rollen som Servicetekniker med inriktning Floor Care kommer du ingå i ett team med två andra fältservicetekniker som täcker Göteborgsregionen och västra Sverige. Utöver västra Sverige finns kollegor i Stockholm och Malmö. Du kommer i rollen utgå hemifrån och ansvara för västra Sverige, men vara behjälplig även i andra regioner vid behov. Arbetet innebär att du utför service och reparationer av Floor Care maskiner (skur-och sopmaskiner) gentemot kunder inom städ och rengöring och större städbolag. Rollen ställer krav på tekniskt/mekaniska kunskaper samt el/elektronik.

Uppdrag fördelas till dig och ditt team via din servicekoordinator.
I rollen börjar du din arbetsdag när du åker hemifrån och avslutar den när du kommit hem för dagen. Det kan också innebära enstaka övernattningar när du täcker upp i andra regioner än din hemregion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Service & reparationer av Floor Care Maskiner (skur-och sopmaskiner)
  • Hantera och felsöka fel inom mekanik och el.
Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse och goda kunskaper inom mekanik och el. Vi ser att du har någon form av teknisk utbildning i grunden antingen via gymnasiet eller andra relevanta arbetslivserfarenheter. Du trivs i en självständig roll med frihet under ansvar och trivs i dialogen med dina kunder. Att du dessutom gillar samarbete med ditt team ser vi som en självklarhet och stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper i rekryteringen.

Viktigt för rollen är:
  • Erfarenhet av tekniskt/mekaniskt arbete.
  • Avslutad Gymnasieutbildning.
  • Svenska och Engelska i tal och skrift.
  • B-körkort
Meriterande: 
  • BE-körkort
  • Erfarenhet av liknande tekniskt arbete inom el och mekanik.
  • Utbildning inom EL/IT/Styrning.
Vad Kärcher erbjuder dig
Kärcher kommer från flera fina år resultatmässigt och förutom att de är marknadsledande på stora delar av sitt sortiment är de en stor och trygg arbetsgivare som nu aktivt satsar på att öka kapaciteten inom området Floor Care där den här rollen är en del av den utvecklingsresan.
Utöver trygghet erbjuder Kärcher också marknadsmässig lön, generös friskvård, sjukvårdsförsäkring, kollektivavtal samt servicebil.

Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Tillsvidareanställning.
Plats: Göteborg – Med omnejd.
Lön: Månadslön.

Låter rollen som Servicetekniker med inriktning Floor Care intressant? Urvalet sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag! I den här rekryteringsprocessen kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper. Vi ser verkligen fram emot att höra från dig
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare