Hoppa till innehåll

Key Account Manager
Göteborg / Stockholm

Vill du tillhöra en global organisation med alla dess förmåner och möjligheter och samtidigt ingå i en landsorganisation med ett kundfokuserat team? Brinner du för att arbeta strategiskt med att utveckla affärsmöjligheter och att vinna tillsammans med ditt team och dina kunder? Då är det just dig vi söker!

Arbetsuppgifter
I rollen som Key Account Manager kommer du ansvara för den strategiska utvecklingen av befintliga kunder och till viss del nya inom vårt proffssegment som innefattar städbolag.

Dina huvuduppgifter kommer att vara:

  • Förvalta och utveckla omsättningen hos några av våra nyckelkonton
  • Definiera försäljnings- samt lönsamhetsmålen för respektive konto och arbeta långsiktigt
  • Skapa planer och mål för våra viktigaste nyckelkonton och ständigt driva aktiviteter och åtgärder

Du kommer arbeta med att bibehålla Kärchers goda rykte, agera affärsmässigt och vara en ambassadör för fortgående framgångsrika affärer. Du samarbetar tätt med dina kollegor på olika nivåer och avdelningar. Du utgår antingen från vårt kontor i Göteborg eller Stockholm.

Vi erbjuder
Kärcher är ett internationellt bolag som värnar om sina medarbetare och deras intressen. För dig som vill växa med bolaget finns det goda möjligheter att på sikt kunna utvecklas både regionalt och globalt. Du kommer även att komma in under ett gynnsamt skede där Sverigeteamet åstadkommit stora vinster som organisation.

Som Key Account Manager hos oss får du tillgång till vår egen säljakademi med utbildningar både inom produkt samt inom försäljning. Företaget erbjuder ett attraktivt förmånspaket med bra pensions-, sjukvård- och bonusprogram. Vi erbjuder också förmånsbil samt ett attraktivt friskvårdspaket.

Din profil
Vi sätter stor vikt vid din personliga tillämpning för tjänsten som Key Account Manager och att du brinner för det hantverket som det innebär! För att trivas och prestera i denna roll behöver du ha en affärsmässig framtoning, vara tydlig och kommunikativ samt ha goda förhandlingskunskaper. Du ser lösningar på alla uppkomna utmaningar och löser de antigen själv eller via dina duktiga kollegor! Utöver det är ödmjukhet ett personlighetsdrag som kommer att leda till framgång hos oss då du utvecklar dina kunder tillsammans med dina kollegor.

Vi ser även att du har:

  • Erfarenhet av att arbeta strategiskt med bevisat goda resultat mot städbolag / städbranschen
  • Intresse och förståelse för hela värdekedjan, varuflödet från lager till slutkund
  • Förståelse för kund och slutkund, där behovsanalyser är ett centralt inslag i ditt arbete
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Excel och Office-paketet

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring. Du når Robin på tel. 036-3363461. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är den globala ledaren inom rengöringsutrustning och vi erbjuder innovativa produkter och tjänster för både konsumenter och professionella användare som gör det möjligt att få tillbaka WOW-känslan hemma och på jobbet. Vi arbetar med hållbarhet i fokus och våra primära hållbarhetsmål som vi ska nå innan 2025 är klimatneutral tillverkning, återvinning av råvaror och minskad användning av plastförpackningar.

Kärcher Sverige har en stark positiv utveckling och vi har nu satt målen för 2026 där vi skall nå en omsättning på 700+ mkr. För att nå dit kommer vi att erbjuda innovativa lösningar och tjänster, utökade digitala satsningar och genom att arbeta tillsammans som ETT Kärcher med kunden i fokus. Vill du vara med på resan och skapa mer WOW tillsammans med oss?

Kärcher AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (3 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Försäljning
Företagslogga
Falun
Försäljning
Företagslogga
Malmö stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga