Hoppa till innehåll
Källfelt Byggnads AB logotyp

Fastighetstekniker

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Nu behöver vi förstärka vår organisation och söker en fastighetstekniker till ett av våra team.

Vad förväntar vi oss av dig som fastighetstekniker?
  • Skötsel och underhåll av utemiljö såsom gångar, lekplatser och grönytor, rondering. T.ex klippa gräs, skotta snö, städning, ogräsbekämpning och skötsel av rabatter
  • Inre skötsel och underhåll, rondering, serviceanmälningar, driftövervakning och enklare reparationer
  • Löpande underhåll av fordon och verktyg
  • Bidra till att teamets egna mål uppfylls
  • Bidra till att bolagets övergripande mål uppfylls
Som fastighetstekniker arbetar du i mindre team där vi tillsammans ger våra hyresgäster den bästa servicen. Det är ett självständigt arbete där du har stora möjligheter att påverka dina arbetsdagar tillsammans med ditt team.

En daglig rondering av de fastigheter du ansvarar för är basen i dina arbetsuppgifter. Det innebär ansvar för både invändig och utvändig fastighetsskötsel, mindre reparationer och att hjälpa våra hyresgäster med olika typer av ärenden som rör deras hem eller lokal.

Vem är du?
För att du ska trivas med den här typen av arbete är det viktigt att du uppskattar möten med människor. Sen tycker du det är kul med fastighetsskötsel och du är stolt över att ge en bra service och att skapa goda relationer med våra hyresgäster och entreprenörer.

Att vara serviceinriktad, ha sinne för detaljer och att gilla problemlösningar är egenskaper som är viktiga att ha som fastighetstekniker. Två andra, kanske de viktigaste egenskaperna, är ödmjukhet och respekt då en stor del av arbetet handlar om att vara lyhörd och få varje hyresgäst att känna sig nöjd.

Du behöver vara både ordningsam och prestigelös och ta ansvar för ditt arbete samtidigt som du är tydlig och bra på att sätta gränser. Du ser lösningar där andra ser problem och vi kan lita på att du tar tag i saken och gör ett noggrant jobb. Tar du dessutom eget initiativ och gör det där lilla extra så har du en plats i teamet.

Vi tror att du kanske har en bakgrund i fastighetsbranschen. Har du dessutom kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik är det meriterande.
Till att börja med handleds du av en av våra egna fastighetstekniker eller fastighetsansvariga med lång erfarenhet av våra hus. Vi ser även till att du får komplettera med olika kurser vid behov. Det är viktigt att hålla sig uppdaterad.

Du är van att arbeta digitalt då både smartphone och dator används dagligen. Vi har fastigheter i olika områden över större delen av Göteborg och det ställer krav på förståelse för olika kulturer. Sedan behöver du behärska det svenska språket i tal och skrift, och vi förutsätter att du har minst B-körkort samt att du är i god fysisk form då detta är ett både fysiskt och aktivt arbete.

I punktform:
  • B-körkort, manuellt
  • Telefon- och datorvana
  • Erfarenhet av Vitec, iLOQ, Aptus, Webport och Curves är meriterande
Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer vi fråga efter referenser och vi kan även göra en bakgrundskontroll.

Intresserad?
Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Din ansökan behöver vi senast den 17 juni 2024.

Startdatum enligt överenskommelse och lön enligt kollektivavtal. På vår hemsida, www.kallfelt.se kan du läsa mer om oss och kika på våra olika områden. Om du har några frågor eller vill skicka din ansökan är du välkommen att göra det till jobb@kallfelt.se
Källfelt Byggnads AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Källfelt Byggnads AB är ett familjeföretag i fjärde generationen. Vi äger och förvaltar bostäder och lokaler i både Göteborg och Stockholm och 2023 fyllde vi hundra år. Vi förvaltar idag omkring 1350 lägenheter och ca 90.000 m2 lokalyta. Sedan 1986 äger vi dessutom området Nya Varvet där vi har vårt huvudkontor.

Vårt mål är att skapa trygga, hållbara och levande kvarter där människor vill bo och verka. Vi utvecklar våra fastigheter och områden i nära samråd med våra hyresgäster och du som fastighetstekniker är en viktig kugge i det hjulet - det är dig de träffar i första hand. Tillsammans gör vi alltid vårt yttersta för att våra hyresgäster ska trivas. Det är ett Källfelt som vi tror att våra grundare, Anna och Johan, hade varit stolta över.