Hoppa till innehåll
Ansök nu

Innesäljare
Mölndal

Vill du jobba på ett företag som står för högt kundfokus, eget ansvar, kunskap och omtanke - Då har du kommit rätt! Vi behöver omgående förstärkning och söker ytterligare en härlig medarbetare till vår folieavdelning.

Beskrivning
Brinner du för försäljning och service? Vi söker en innesäljare som aktivt vill utveckla våra befintliga kunder samt vara delaktig i nykundsbearbetning inom självhäftande folier och grafiska material. Arbetets kärna ligger i kommunikationen med våra kunder, därför är det viktigt att du är bekväm med att ha telefonen som ditt främsta arbetsredskap. På folieavdelningen arbetar du i ett sammansvetsat team med tio kollegor. 

KA Olsson & Gems är ett välkänt bolag i branschen som startade för över 70 år sedan. Vi är ett välmående och tryggt företag som ingår i den starka koncernen Indutrade AB. 

Vi arbetar i moderna, nyrenoverade lokaler i Mölndal. Det finns möjlighet till gratis parkering direkt utanför dörren, och det är bra förbindelser med kollektivtrafiken.

Arbetsuppgifter
Som innesäljare hos oss har du en nyckelroll i säljteamet. Primära arbetsuppgifter är aktiv försäljning, hantering av kundförfrågningar och offerter samt orderhantering. Du förväntas självständigt och tillsammans med teamet hålla hög kvalitet och servicegrad.

Tjänsten innebär att du även kommer att vara delaktig i mässor och events samt ha ett nära samarbete med våra leverantörer.

Din profil
Vi söker dig som trivs med att vara proaktiv, bygga långvariga relationer och försäljning. Du har en stark egen drivkraft och är engagerad på ett professionellt sätt. Vi söker dig som är en teamplayer, tillsammans med grymma kollegor jobbar ni mot vårt gemensamma mål - Nöjda kunder!

För att trivas som innesäljare hos oss ser vi att du:

  • Är engagerad och målinriktad med ett genuint intresse för att göra affärer, bygga kundrelationer och ge den bästa servicen
  • Behärskar MS Office, talar och skriver svenska obehindrat samt har grundläggande kunskaper i engelska 
  • Är ansvarsfull som person och ser kundfokus som en självklarhet
  • Är flexibel eftersom arbetsuppgifterna ibland kan variera beroende på beläggning

Vi tror att du tidigare arbetat med försäljning, säljsupport eller exempelvis som montör inom vår bransch. 

Några ord från Emil Gillmor, avdelningsansvarig

”Som ledare tycker jag det är viktigt att man respekterar och hjälper varandra i det dagliga arbetet, att kollegor trivs ihop och med sina arbetsuppgifter. Själv kommer jag ifrån en bakgrund med idrott och likt inom ett lag så jobbar vi tillsammans och för varandra. Mitt ledarskap bygger på frihet under ansvar där utvecklingsmöjligheter snabbt kan växa fram. Ett par av de saker som jag uppskattar mest med bolaget är att det är högt i tak och korta beslutsvägar.

Jag kommer från skyltbranschen där jag tidigare arbetade med bland annat produktion och foliemontage. En föregångare till mig tipsade om en tjänst som skulle dyka upp varpå jag fick anställning som säljare på KA Olsson. Nu åtta år senare är jag ansvarig för folieavdelningen och har inte ångrat mig en enda dag.”

Robin Hebestreit berättar om arbetet på Säljavdelningen:

”Mitt jobb är att ta hand om våra kunder, skriva order och se till att de får sina produkter i rätt tid. En hel del telefon och mailkonversation blir det, men också fysiska möten med både kunder och leverantörer. Många kunder hör av sig med frågor på material och mycket tack vare att vi sitter nära i teamet kan man alltid få snabb hjälp. Ganska snabbt blir man lite av en expert då vi delar mycket erfarenheter.

Jag började på KA Olsson för sju år sedan, då på logistikavdelningen. Arbetade som foliemontör ett par år men kom tillbaka till KA igen och arbetar nu inom försäljning.

Det jag uppskattar mest i mitt jobb (förutom kul produkter) är mina jobbarkompisar och alla kunderna. Jag har även en schysst chef som lyssnar och coachar.” 

Vi erbjuder dig
Att bli en del i ett väl sammansvetsat team där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Du får trygghet i en stark och framgångsrik arbetsgivare, en härlig arbetsmiljö och positiva arbetskamrater. Vi har givetvis pensionsavsättningar och friskvårdsbidrag. Om du så önskar finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. 

Våra värdeord är PROFESSIONELLA - SERVICEMINDED - FAMILJÄRA

Anställning: Tillsvidareanställning 100%, provanställning tillämpas
Arbetstid:     Vardagar 8 - 17, Sallarängsgatan i Mölndal
Lön: Fast månadslön
Tillträde: Efter överenskommelse

Ansökan
Är du vår nya medarbetare? Välkommen att söka tjänsten genom ansökningsknappen nedan. Vi kommer att ha löpande urval och intervjuer, skicka därför din ansökan snarast. Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emil Gillmor på telefon 0705 - 87 83 10.


Blev du nyfiken på oss och vill se bakom kulissen på vår arbetsplats? Ta en titt på vår video:


Om oss
KA Olsson & Gems är ett B2B-företag som under våra 70 år erbjudit produkter till den grafiska branschen. Företaget är certifierad distributör av 3M™ självhäftande folier och grafiska material samt ett 3M™ Endorsed Trainingscenter. Vi är även exklusiv distributör för STEK™ Paint Protection Film. Våra kunder är bl a skyltmakare, grafiska verksamheter, monterbyggare samt carwrapping. Vi är totalt 24 medarbetare som omsätter ca 110 Mkr. Bolaget ingår i koncernen Indutrade AB.

Vill du veta mer om vårt bolag och produkter? Här kan du se vår företagspresentation: https://youtu.be/rJ5UzuLYmiA

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare