Zacco söker paralegals med placering i Göteborg

Zacco söker paralegals med placering i Göteborg

Zacco söker nu två paralegals inom IP, en med inriktning mot patent och en mot varumärke/design. Båda tjänsterna har placering i Göteborg.

Arbetsbeskrivning

Som paralegal arbetar du tätt tillsammans med Zaccos konsulter, jurister och andra paralegals. Dina arbetsuppgifter är varierande och innebär i huvudsak:
  • Kontakt med kunder, myndigheter samt utländska ombud.
  • Läsa och förstå dokument samt skriva rapporter
  • Ingivande av varumärkes-, design och patentansökningar
  • Besvarande av förelägganden
  • Framtagande av offerter
  • Undersöka juridiska bestämmelser i Sverige och utlandet
  • Hantera och hålla koll på information och frister
Vem söker vi?

Zacco söker dig som nyligen tagit paralegalexamen eller liknande och vill ha ett arbete i en miljö med juridisk/teknisk inriktning inom IP. Det är meriterande om du har något års erfarenhet av liknande arbete.

För att passa i rollen tror vi att du är noggrann, strukturerad, ansvarstagande och tycker om att lösa problem med nyfikenhet och god samarbetsförmåga. Du är duktig på kommunikation och har hög servicekänsla.

Du skriver och talar flytande svenska och engelska.

Du erbjuds

På Zacco främjar vi en kultur som kännetecknas av hög kvalitet och prestationsvilja. Vi lägger även stort fokus på det interna samarbetet i hela organisationen. Vi arbetar med företag och kollegor över hela världen, ofta i skräddarsydda team tvärs över våra 30 kontor. Detta för att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. Trots att vi är geografiskt utspridda håller vi ett starkt fokus på att arbeta och agera som ett företag: ONE Zacco.
Vi erbjuder en spännande och motiverande arbetsmiljö och en ambitiös arbetskultur. Du får möjlighet att arbeta tillsammans med några av branschens mest kompetenta och erfarna specialister inom IP och vi samarbetar för din utveckling.

Vi tror på frihet under ansvar och understödjer flexibilitet vad gäller jobbets utförande. Vi uppmuntrar även till kompetensutveckling så att våra anställda kan hålla sig uppdaterade vad gäller förändringar inom branschen och därmed fortsätter att utveckla och fördjupa sina kunskaper.

Start

Så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att skicka in CV och personligt brev via www.jurek.se. Ange om du är särskilt intresserad av att arbeta inom patent eller varumärke/design. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan direkt. I denna rekryteringsprocess samarbetar Zacco med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på maria.bouvin@jurek.se
Mer info
Kontaktperson Maria Bouvin
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Maria Bouvin
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!