Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Verksamhetscontroller till AcadeMedia

Arbetsbeskrivning

I rollen som Verksamhetscontroller kommer du arbeta stödjande mot flera rektorer i våra Gymnasieskolor och stötta dem i planerings- och uppföljningsarbete för de verksamheter de ansvarar för. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå i:
  • Kontroll, uppföljning och analys av bokslut
  • Leda och stötta i verksamhetens planeringsprocesser
  • Ta fram business case för större investeringar
  • Ansvara för att utbilda chefer, både individuellt och i samverkan med övriga staber
  • Skapa underlag till och genomföra relevanta analyser
Du kommer att ingå i team med flera Business Controllers och rapportera till chef för segmentets controllers. Du kommer att vara en del av ledningen för verksamhetsområdet där flera andra funktioner och chefer samarbetar för att leda och stödja verksamheten.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant ekonomisk utbildning och några års arbetslivserfarenhet inom redovisning eller controlling och har en trygghet i din ekonomiska förståelse. Vi lägger stor vikt vid dina pedagogiska och kommunikativa färdigheter då du kommer arbeta stödjande ut mot chefer i verksamheten. Vi tror också att du är en person som trivs i en roll med mycket eget ansvar, har en stark förmåga att prioritera och planera samt är en lugn och positiv person som uppskattar att dela med sig av sin kunskap och skapa goda relationer.

Du erbjuds

En spännande tjänst i en koncern där nya idéer, förändring och innovation uppmuntras och välkomnas! Du får möjligheten att arbeta verksamhetsnära och har stora möjligheter att påverka och utveckla. Vår mission "Change through Education" är något som genomsyrar vår verksamhet och vi arbetar för våra elever, för att bidra till positiva och nödvändiga förändringar för skolan och samhället som helhet.

Om AcadeMedia

Vi är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge, Nederländerna, Storbritannien och Tyskland. Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget.

Alla 188 000 barn, elever och vuxendeltagare som går i våra verksamheter under ett år ska få en utbildning som är av så god kvalitet att de når utbildningens mål, samt de förutsättningar de behöver för att nå sin fulla potential.

Våra 18 870 medarbetare som arbetar på våra drygt 700 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar, har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. I koncernen arbetar vi utifrån ett gemensamt kvalitetsledningssystem som vi kallar AcadeMediamodellen.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar AcadeMedia med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Rosenqvist på jenny.rosenqvist@jurek.se eller +4676-002 69 40.

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.
Mer info
Kontaktperson
Jenny Rosenqvist
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 apr. 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare