Treasury administratör till Floatel International

Treasury administratör till Floatel International

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som vill axla den roliga och intressanta rollen som Treasury administratör hos Floatel International på deras trevliga kontor mitt i centrala Göteborg!

I denna roll ingår flertalet spännande arbetsuppgifter så som cash management inklusive bankkontakter och kontoadministration med tillhörande hantering av behörigheter. Vidare så kommer du att vara ansvarig för intern och extern lånadministration inklusive rapportering till kreditgivare, ränteavstämningar och hantering av interna lån. Dessutom sköter du i denna roll koncernens valutaaffärer och hedging. Du har flertalet kontaktytor såväl externt med bank och revisorer som med interna parter.

Tjänsten är en konsultanställning om 6 månader initialt, där ambitionen är att anställningen skall övergå direkt hos kund därefter. Floatel sitter i fina lokaler med vacker utsikt över hamninloppet precis intill Stenpiren, med massor av trevliga lunchrestauranger och promenadstråk i närheten.
Du kommer att rapportera till koncernens CFO som är placerad i Oslo varvid resor kan förekomma.

Vem söker vi till rollen som Treasury administratör?
För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kanske arbetar du idag som företagsrådgivare på bank - Isåfall kan detta vara ett perfekt nästa steg för dig som vill fortsätta utvecklas inom treasury området. Har du läst en högskoleutbildning inom ekonomi är detta meriterande men inget krav. Vi ser att du som söker behärskar engelska (koncernspråk) samt svenska i tal och skrift.

Vidare krävs en god kommunikations- och samarbetsförmåga då du har flertalet olika kontaktytor såväl internt som externt. Du är självgående och duktig på att se vad som behöver prioriteras för stunden och känner dig trygg i administrativa arbetsuppgifter. Vi tror att du som söker är ödmjuk och prestigelös och mån om att alltid göra ditt bästa!

Du erbjuds
En spännande möjlighet att axla rollen som Treasury administratör hos Floatel International! Detta är ett konsultuppdrag om sex månader där ambitionen är att anställning skall övergå direkt hos kund efter periodens slut. Du kommer således vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef via mail: julia.jarvholm@jurek.se
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se!
Mer info
Kontaktperson Julia Järvholm
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Julia Järvholm
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.