Söker du ett roligt & utvecklande sommarjobb?

Söker du ett roligt & utvecklande sommarjobb?

Arbetsbeskrivning
Letar du efter ett meriterande sommarjobb och samtidigt vill tjäna ihop lite extra pengar? Vi söker nu ett flertal kandidater som vill få mer erfarenhet inom ekonomi, juridik, marknad, hr & business support och jobba extra under sommarmånaderna. Jurek jobbar med ett flertal spännande kunder som just nu har ett stort behov av drivna kandidater med stort intresse för att samla på sig värdefull kunskap inför framtiden. Arbetsuppgifterna för rollen kan variera beroende på tjänst och inom vilket område just du kommer att arbeta!

Vi söker
Vi söker dig som vill utvecklas i en spännande roll under sommarmånaderna hos någon av våra härliga kunder - kanske är du just nu student och söker det perfekta extrajobbet? Du som person är noggrann och strukturerad, självständig i ditt arbete och redo att hugga i där det behövs. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom något av våra kompetensområden är detta mycket meriterande, men oavsett hur länge du varit i branschen är du varmt välkommen att söka!

Du erbjuds
Som konsult hos Jurek är vi måna om att hjälpa dig hitta nästa spännande karriärmöjlighet och vill alltid säkerhetsställa att du kommer till en arbetsplats som matchar dig och dina önskemål. Uppdragslängden och arbetsuppgifterna varierar beroende på kundens behov.

Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande så skicka in din ansökan till oss redan idag! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.
Mer info
Kontaktperson Julia Järvholm
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Julia Järvholm
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 7 apr 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.