Hoppa till innehåll

Senior Client Executive - Real Estate till Aros Kapital

Vad innebär rollen?
I rollen som Senior Client Executive fokuserar du på att erbjuda våra produkter inom finansiering samt lån till företag inom fastighetsbranschen som värdesätter flexibilitet och snabba processer. Du kommer att arbeta nära våra kunder för att hitta bra finansieringslösningar och skapa långsiktiga affärsrelationer, vilket innefattar såväl utveckling av nya kundrelationer som ett eget portföljansvar. Utöver detta kommer rollen innefatta arbetsuppgifter som exempelvis:
  • Bidra med nya kunder och sälja bolagets produkter till både nya och befintliga kunder
  • Hantera inkommande kreditförfrågningar
  • Skräddarsy lösningar efter kundens finansieringsbehov
  • Bygga och upprätthålla relation med kunden genom regelbundna möten och uppföljningar
  • Merförsäljning av Aros produkterbjudande för våra befintliga kunder
  • Medverka och agera som ambassadör för Aros på events/nätverksträffar
  • Föredra propån i KKM tillsammans med kreditanalytiker
  • Ansvara för offert, prissättning och avtalshantering
I denna roll kommer du att ingå i ett riktigt engagerat säljteam där du garanterat får en både utvecklande, variationsrik och fartfylld arbetsdag! Tillsammans bidrar ni till den expansionsresa som Aros Kapital befinner sig i.

Placeringsort för tjänsten är Stockholm eller Göteborg.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har en eftergymnasial examen på kandidatnivå. Du har över 5 års erfarenhet av fastighetsfinansiering inom bank- och finansbranschen. För att lyckas i rollen behöver du ha förmågan att sätta kunden i fokus och utforma bra lösningar i samarbete med kunden.
Vi tror även att du är en resultatinriktad lagspelare som förstår att det kollektiva målet är minst lika viktigt som det egna. Att sträva efter att leverera goda resultat utan att tumma på kvalitén är en självklarhet för dig.

Samtidigt tänker vi att du är en social och förtroendeingivande person som besitter förmågan att anpassa kommunikation efter mottagare och situation. Likaså att du är driven, strukturerad och professionell i alla led, då din primära uppgift är att bygga goda och långsiktiga relationer med våra kunder. Du har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en anställning i en spännande och expansiv miljö med drivna och engagerade kollegor, utmanande arbetsuppgifter som varvas med aktiviteter och en schysst företagskultur. Vi är en snabbrörlig och dynamisk organisation som sätter ett högt värde i både din och bolagets utveckling.

Förutom att vi sitter i moderna och centralt kontor i både Stockholm och Göteborg erbjuder vi även privat sjukvårdsförsäkring, tjänstepension, frukost på kontoret, friskvårdsbidrag samt massage på arbetstid. Låter det här som nästa utmaning för dig? Skicka gärna in din ansökan redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Recruitment and Consulting - vid frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se alt 0707-14 44 05.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Julia Järvholm
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga