Senior Affärsrådgivare till CFO Support hos PwC

Senior Affärsrådgivare till CFO Support hos PwC

Arbetsbeskrivning

I rollen som senior affärsrådgivare på PwC kommer du att stötta och utveckla CFO- och ekonomifunktionen inom deras normala områden. I din roll ingår det att identifiera behov och att föreslå lösningar för våra kunder, leda och coacha kollegor samt bygga starka interna och externa relationer och nätverk. Detta kräver att du är både lyhörd, social samt att du har ett starkt ledar- och affärsmannaskap. Du kommer även få möjlighet att vara med i utvecklingen av vårt tjänsteområde vilket innefattar nya tjänster, nya affärsmöjligheter och nya kollegor.

I den här funktionen arbetar vi i team anpassade för att möta kundernas behov av erfarenhet och kompetens inom följande områden:
  • Affärsplan, budget och prognos
  • Risk, intern kontroll och styrande dokument
  • Ekonomiorganisation, processer och rutiner
  • Intern rapportering, analys och ekonomistyrning
  • Extern rapportering och redovisning
  • System och verktyg
  • Likviditet och finansiering
  • Skatt och legala frågor
Vem är du?

Vi söker dig med en relevant högskoleutbildning inom ekonomi och erfarenhet från arbete som ekonomichef, redovisningschef och/eller controller. Vi ser gärna att du varit med och drivit förändringsarbete , t.ex. inom digitalisering och effektivisering av processer och rapportering. Har du dessutom deltagit i ledningsgrupp- och/eller styrelsearbete är det meriterande.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett starkt intresse och en välutvecklad förståelse för affärer och att du trivs i en flexibel och konsultativ roll med stor omväxling. Det är också viktigt att du har en förmåga att entusiasmera, en vilja att göra skillnad och ett driv att hitta och skapa lösningar och möjligheter. Du är kommunikativ, gillar social interaktion och trivs med att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en spännande, utvecklande och flexibel roll där du får möjligheten att stötta och skapa värden för några av våra 35 000 kunder. Du kommer tillhöra ett team av ambitiösa, prestigelösa, leveransorienterade och sociala personer som liksom du vill vara med och utveckla tjänsteområdet samt tillsammans jobba mot gemensamma mål.

I den här processen samarbetar PwC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Rosenqvist på jenny.rosenqvist@jurek.se eller +4676-002 69 40. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV och personligt brev) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 900 medarbetare och 22 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 284 000 medarbetare i 155 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder.
Mer info
Kontaktperson Jenny Rosenqvist
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Jenny Rosenqvist
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!