Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Ropo Legal söker en senior processjurist till Göteborg

Arbetsbeskrivning

I rollen som processjurist på Ropo Legal bistår du bolagets klienter med kvalificerad affärsjuridisk rådgivning med fokus på tvistemålsprocesser inom främst kommersiell hyresrätt och fastighetsrätt. Klienterna utgörs av flertalet av marknadens mest välkända fastighetsbolag. I din roll ingår det att agera biträde vid förhandlingar i både domstol och hyresnämnd. Du kommer att ha eget ansvar för klienterna och inom ramen för det arbeta proaktivt med affärsmässig rådgivning. I rollen ingår också att hålla i interna och externa utbildningar inom våra fokusområden.

Du blir en del av Ropo Legals juristfunktion som idag består av fjorton jurister, varav sju av dessa är placerade i Göteborg. Kontoret är beläget i centrala Göteborg och du rapporterar direkt till bolagets chefsjurist.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat ca 3 - 5 år med processföring. Har du erfarenhet av fastighetsrätt eller hyresrätt är det starkt meriterande. Din erfarenhet kommer antingen från bolag eller advokatbyrå och du är van vid ett högt tempo. Som jurist är du pragmatisk, effektiv och affärsmässig. I denna roll arbetar du nära dina klienter vilket kräver att du är serviceinriktad, har god förmåga att bygga relationer och att du är trygg i kommunikationen med personer i olika roller och med varierande bakgrund. Du kommer till en grupp som genomsyras av arbetsglädje, gott samarbete och högt i tak och för att trivas i rollen behöver du därför vara en lagspelare med god social kompetens.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en omväxlande och spännande roll på ett snabbväxande bolag. Du får möjlighet att arbeta på ett bolag som är välkänt för sin specialisering inom hyresrätt och som har ett tätt samarbete med de största fastighetsbolagen på marknaden. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som processjurist genom att ta ett stort eget ansvar i relationen med och rådgivningen till våra klienter. Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Ropo Legal med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076 002 69 19 alternativt ida.odelius@jurek.se.

Om verksamheten

Ropo Capital erbjuder vad vi kallar för Invoice Life Cycle-tjänster, vilket innefattar allt från fakturadistribution och reskontrahantering till påminnelser, kravhantering och juridik. Vårt fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa extraordinära kundupplevelser med hjälp av data och en oslagbar fakturahanteringsprocess. Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att år 2023 vara den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel.
Mer info
Kontaktperson
Ida Odelius
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 apr. 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare