Hoppa till innehåll
Ansök nu
Nu söker vi dig som är ekonom och redo för en ny spännande utmaning!

Vill du testa något helt nytt i din karriär, men samtidigt få användning för din erfarenhet inom ekonomi? Då är detta helt rätt möjlighet för dig! I rollen som Rekryteringskonsult inom vårt specialistområde Finance får du möjligheten att arbeta med kvalificerade ekonomirekryteringar mot olika spännande företag. Du blir en del av ett bolag som präglas av entreprenörsanda och innovation, där vi hela tiden strävar mot att bli bättre och utvecklas tillsammans.


Vad kan du förvänta dig?


På Jurek har vi en stark tro om att specialister är bäst på att tillsätta specialister. Jurek Finance fortsätter växa och därför söker vi nu dig som är ekonom, men som egentligen brinner mest för att arbeta med människor och relationer. Kanske känner du dig redo för att utvecklas och ta dig an en helt ny utmaning, samtidigt som du får utnyttja din erfarenhet inom ekonomi? Som rekryteringskonsult inom Finance får du göra just det! Du får möjlighet att arbeta i en affärsnära roll där relationsbyggande står i centrum och verka för att både kandidater och företag ska hitta sin perfekta match.

I rollen ansvarar du för hela rekryteringsprocessen, i denna ingår:
  • Upprätta kravprofiler och skapa annonser.
  • Genomföra kvalificerade intervjuer, personlighetstester och referenstagningar.
  • Ha daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder.
  • Genomföra kundmöten.
  • Hantera flera rekryteringsprocesser parallellt.
  • Ansvar för att genom olika aktiviteter utveckla Jurek Finance i Väst.
Våra uppdrag kommer framför allt in genom våra kundansvariga med vilka du kommer att ha ett nära samarbete. Som rekryteringskonsult kommer du tillsammans med respektive kundansvarig följa med på kundmöten, där din roll blir en mycket viktig del av arbetet.


Vem är det vi söker?


Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och arbetslivserfarenhet i rollen som ekonom. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta i olika roller inom ekonomi och har en god förståelse för olika befattningar inom området. Har du tidigare erfarenhet från konsultbranschen är det starkt meriterande. Vidare ser vi gärna att du är en social person som aktivt tar ditt nätverk till hjälp för att fördjupa relationen med kunder och kandidater.

För att lyckas i rollen krävs det att du har en mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift, hög social kompetens och har lätt för att skapa förtroende. Du är prestigelös och närvarande. Du trivs som bäst när du får arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person med hög ambitionsnivå som tar ansvar för ditt arbete, har stor egen drivkraft och arbetar strukturerat. Vidare är du lösningsorienterad och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Då många av våra kunder är internationella behärskar du förutom svenska också engelska flytande i både tal och skrift.

Sist men inte minst är du en trevlig person som delar Jureks värderingar om en inkluderande kultur där alla är med och bidrar till en glädjefylld arbetsplats.


Vad kan vi erbjuda dig?


Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att få bli en del av ett snabbväxande företag med fokus på fortsatt tillväxt. Här får du chansen att utvecklas tillsammans med ett redan framgångsrikt team. Du välkomnas till en företagskultur som präglas av driv, engagemang, egna initiativ, kundfokus och inte minst arbetsglädje. Du utgår från vårt nya kontor i Våghuset vid Masthuggskajen.

På Jurek värnar vi om våra medarbetare och är noga med att lyfta varandra - hos oss är det "laget före jaget". Vi vet vikten av balans mellan jobb och privatliv varför utveckling, utbildning och hälsa är centrala delar av vårt erbjudande. Vi har en kultur av gemenskap och driv som måste upplevas - skicka in ditt CV så hoppas vi att vi möts!

Vilka är vi?

Jurek Rekrytering och Bemanning erbjuder ett komplett utbud av konsult, - och rekryteringstjänster inom våra specialistområden Law, Finance, HR, MarCom och Business Support. Vi är idag drygt 385 anställda varav 85 personer arbetar på våra kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Uppsala.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och Jurek AB utsågs år 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Vår ambition är fortsatt tillväxt och i rollen som Rekryteringskonsult har du en viktig del i detta

Vill du vara med på vår framgångsrika resa? För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition & Employer Branding Specialist Johanna Kalered på telefonnummer 0707-369 359 eller per mail johanna.kalered@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Sökord; Rekrytering, Bemanning, Ekonomi
Mer info
Kontaktperson
Johanna Kalered
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare