Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Redovisningsekonom sökes till läroverk i Göteborg!

Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att analysera information om det ekonomiska resultatet på avdelningen samt att följa upp och analysera avdelningens olika projekt. Vidare ingår upprättande av avdelnings- och projektbudgetar och rapportering av finansiell information till projektens finansiärer. Att upprätta prognoser och se till att avdelningschefer och projektledare har tillgång till den ekonomiska information som krävs för att leda och bedriva verksamheten. Vissa ekonomiadministrativa arbetsuppgifter förekommer som exempelvis kontering av fakturor och löner, göra underlag för utbetalningar av diverse ersättningar samt arvodesräkningar. Samt vara rådgivande i ekonomiska frågor till avdelningarnas chefer, projektledare och forskare.

Vem är du?

Vi söker som uppfyller följande:
  • Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning.
  • Fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom.
  • Goda kunskaper i MS Office framförallt i Excel.
  • Vana med ekonomiadministrativa system.
  • Kunna behärska engelska, såväl i tal som skrift.
Det är meriterande om du arbetat med projektredovisning liksom erfarenhet från universitetsvärlden.

Vidare visar du på att kunna arbeta självständigt och är van vid att ta egna initiativ. Noggrannhet och ett gott omdöme samt ha kommunikativ och social kompetens då tjänsten kräver samverkan inom och utom institutionen.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omfattning på heltid med start omgående och löper i sex månader, med möjlighet till förlängning. Placering: Göteborg. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och erbjuds en tidsbegränsad anställning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Clara Granlund på clara.granlund@jurek.se.

Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson
Clara Granlund
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
05 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare