Redovisningsansvarig till Miljonlotteriet

Redovisningsansvarig till Miljonlotteriet

Arbetsbeskrivning

I rollen som Redovisningsansvarig för Miljonlotteriet ansvarar du för att säkerställa att siffrorna i redovisningen är korrekta och att arbetsprocesserna är effektiva och stöder en korrekt redovisning. Du arbetar nära teamet på ekonomi som består av två personer utöver dig själv. Samtliga i teamet har ett definierat ansvarsområde och du har rollen som Teamledare som håller ihop arbetet. Du rapporterar direkt till VD som själv är ekonom i grunden och ni arbetar nära gällande budget, prognos, rapportering och analys. Miljonlotteriet är en del av den ideella föreningen IOGT-NTO. Utöver dina kollegor i ekonomiteamet arbetar du även nära verksamheten och budgetansvariga där du stöttar dem i arbetet gällande budget och prognoser.

Vem är du?

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi och med flera års erfarenhet från roller inom redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat i olika typer av ekonomiavdelningar och om du har någon typ av ledarerfarenhet är det meriterande. Miljonlotteriet arbetar mycket med digitalisering och det är viktigt att du är en person som är analytisk, strukturerad och drivs av utveckling och förbättring. Vi söker även dig som är relationsbyggande och som trivs i att arbeta tillsammans i team och som har ett nyfiket förhållningssätt där du gärna kommer med idéer och tar initiativ. Utöver detta ser vi gärna att du motiveras lite extra av det bidrag till samhället som Miljonlotteriets verksamhet står för.

Du erbjuds

En roll som erbjuder en roligare jobbvardag! Vi firar våra framgångar ofta och mycket och vi är ett härligt gäng med fina kollegor som verkligen värnar om varandra! Du erbjuds även en roll där du har stora möjligheter att växa och ta ett stort ansvar. Utöver detta erbjuder vi en flexibel arbetsplats, kollektivavtal och attraktiva förmåner. Hos Miljonlotteriet satsar och arbetar vi mycket med vår personal och vi söker ett stort engagemang i våra kollegor. De värdegrunds ord som leder arbetet är:
  • Förebild
  • Handlingskraft
  • Lagarbete
Om Miljonlotteriet och IOGT-NTO

Ingen ska behöva växa upp i en familj med missbruk - det var drömmen ur vilken Miljonlotteriet kom till.

Miljonlotteriet grundades 1964 och är i dag ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration och online samt bingo på nätet. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen vars arbete ger barn och vuxna stöd att komma till en drogfri miljö. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO-rörelsens arbete.

IOGT-NTO är en del av en världsomspännande rörelse som kämpar för att alkoholen och droger inte ska stå i vägen för människors utveckling och hälsa. I Sverige är vi en partipolitiskt och religiöst obunden organisation och folkrörelse. Vi har drygt 20 000 medlemmar, fördelade på 400 lokalföreningar över hela landet.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Miljonlotteriet med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Rosenqvist på jenny.rosenqvist@jurek.se eller +4676-002 69 40.

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.
Mer info
Kontaktperson Jenny Rosenqvist
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Jenny Rosenqvist
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!