Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Projektadministratör till Assemblin VS

Ansök nu
Arbetsbeskrivning

I rollen som Projektadministratör hos vår kund kommer du att ha en bred stöttande roll, med stor serviceinriktning. I huvudsak kommer du att vara filialchefen och projektledarens högra hand och ansvara för projektens och filialens löpande administration. I denna roll blir du en nyckelperson där du ansvarar för fakturering, tidrapportering, hantering av serviceavtal, viss kundkontakt, kontakt med leverantörer, uppföljning, koordinera och boka utbildningar samt diverse andra administrativa uppgifter.


Du som söker


Den här tjänsten passar dig som är självständig, strukturerad, handlingskraftig och idérik! Du har hög serviceförmåga, hjälpsam, tar initiativ och ser förbättringsmöjligheter i ett snabbt växande företag samt känsla för ordning och detaljer. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Dessutom noggrann och har en mycket god prioriteringsförmåga vilket är viktigt i ditt dagliga arbete.

Kvalifikationer:
  • Gymnasiekompetens, eftergymnasial ekonomisk alternativt administrativ utbildning inom projektverksamhet är ett krav
  • Erfarenhet från liknande roll
  • God datorvana, goda kunskaper i Microsoft Office och främst Excel
  • Erfarenhet av administrativa IT-stöd för fakturahantering och projektplanering etc.

Du erbjuds


Du kommer att erbjudas en variationsrik och utvecklande tjänst som Projektadministratör på 100% hos vår kund, vars kontor är beläget i centrala Göteborg. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered. Du når mig på: johanna.kalered@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Om företaget


Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson
Johanna Kalered Martinsson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare