Nu är det din tur att gå med vårt HR nätverk!

Nu är det din tur att gå med vårt HR nätverk!

I över tio år har Jurek fungerat som din självklara nätverkspartner för uppdrag & tjänster inom HR med ett kundnätverk innehållande de mest spännande, utvecklande och utmanande verksamheterna du kan tänka dig. Att därefter toppa detta med marknadens trevligaste konsultnätverk i form av gemensamma frukostar, luncher, AWs, seminarier, föreläsningar och nätverksträffar ger dig förutsättningarna till att bygga vidare på din kompetens!

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom HR, såväl lång som kort - litet eller stort bolag så tar jag gärna emot din ansökan. Kanske har du arbetat med någon av nedanstående arbetsuppgifter tidigare?
  • HR-administration
  • Fackliga förhandlingar
  • Rekrytering
  • Employer Branding
  • Lön och förmåner
  • Arbetsmiljöarbete
  • Arbetsrätt
Vem söker vi?

Vi tror att du som söker gillar att arbeta med människor och har en hög energinivå och ett härligt driv. Du är ödmjuk, lösningsorienterad och brinner för HR-arbete i alla dess former. Du har lätt för att komma överens med kollegor och kunder och har ett positivt synsätt. Vidare så är du prestigelös och hjälpsam och inte rädd att gå utanför din comfort zone för att hitta lösningar på hinder som kan uppstå.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande och utvecklande anställning som konsult med uppdrag av varierande längd inom din profession. Detta är din chans att utvecklas, utmanas eller få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom HR som verkligen är betydelsefulla.

Som anställd på Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuds du självklart alltid sjysta anställningsvillkor med fast månadslön, semesterrätt enligt kollektivavtal, friskvård och mycket mer! Ta chansen & lev ut dina fantasier!

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Albin Caspersen på albin.caspersen@jurek.se - Ansök på www.jurek.se

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Albin Caspersen
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Albin Caspersen
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.