Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

NORMA Advokater söker en paralegal

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ida Odelius
Telefon
Ansök nu
Arbetsuppgifter

I rollen förväntas du vara självgående och drivande i dina arbetsuppgifter och tillföra kompetens inom de administrativa juridiska processerna till NORMA:s jurister.

I arbetsuppgifterna ingår administrativt arbete, såsom on-boarding av nya klienter, ärenderegistrering, dokumenthantering och kalenderhantering. Rollen som paralegal innefattar också kvalificerad juridisk handläggning, exempelvis hantering av affärskorrespondens, kommunikation med myndigheter, upprättande av enklare avtal, rättsutredningar, protokollföring och anteckning vid möten, hantering av ansökningsprocesser med mera.

Vidare fungerar du som ett affärs- och säljstöd i marknadsbearbetningen, och arbetar därmed med research av klienter och dess marknad, omvärldsanalys och framtagande av säljstödjande material. Du fungerar även som teamkoordinator för två av NORMA:s affärsområden vilket innebär att du kallar till möten, lämnar förslag på dagordning, protokollför och koordinerar teamets marknadsaktiviteter. Vidare medverkar du i rollen till att underbygga NORMA:s know-how genom att skapa rutiner, policys och avtalsmallar för byråns intranät.

Din profil

Vi söker dig som har en paralegalexamen samt ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från advokatbyrå eller domstol. Vi ser gärna att du har ett intresse för affärsjuridik. Du behärskar digitala verktyg mycket väl och i synnerhet Microsoft Office-paketet. Kunskap inom övriga digitala verktyg inom den juridiska sfären är meriterande.

Vi tror att du är en öppen, varm och prestigelös person som gärna bidrar med egna initiativ till förbättrande arbetssätt. Du är ansvarstagande och gillar att arbeta i team. Du balanserar professionalism och personlighet på ett naturligt sätt, och tycker mycket om variationen i arbetsuppgifter som en dag på arbetet innebär. Du ska vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är tills vidare och på heltid. Tillträde sker så snart som möjligt efter överenskommelse.

Mer om NORMA

NORMA Advokater är en modern affärsjuridisk advokatbyrå med kontor i centrala Göteborg och där 35 personer arbetar, varav två av dessa är paralegals. NORMA Advokater värdesätter personlighet och professionalism, vårt mål är att tillhandahålla juridiska tjänster av högsta kvalité till våra uppdragsgivare, och vi strävar efter att möjliggöra för såväl människor som företag att nå sin fulla potential - att inte bara växa, utan blomstra.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att skicka in CV och personligt brev via www.jurek.se. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan direkt. I denna rekryteringsprocess samarbetar NORMA Advokater med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på ida.odelius@jurek.se
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!