Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Jurister till spännande uppdrag i Göteborg

Arbetsbeskrivning

Alla roller har sina egna arbetsbeskrivningar, även om den gemensamma nämnaren för lediga tjänster inom just Jurek Law är jurist. Vi har ett brett spektra av juristroller i allt från mindre organisationer till stora globala bolag och för dig som specialist eller generalist.

Så oavsett om du gillar att arbeta självständigt, analysera, utreda och fokusera på detaljerna eller vill förhandla, se till helheten och arbeta tätt ihop med verksamheten kan vi ha, eller senare få in, jobbet för just dig. Det gäller oavsett om du vill titulera dig som bolagsjurist, chefsjurist, advokat, utredare, processjurist, affärsjurist, förhandlare eller på annat sätt.

Exempel på särskilt efterfrågade kompetenser är dataskydd, compliance, process och bank- och finans.

Din profil

För nu pågående uppdrag och för kommande uppdrag söker vi särskilt dig som har några års erfarenhet av att arbeta som jurist, men har även roller för dig som är nyexaminerad. Vi utgår från just din profil, det som utmärker dig som person och jurist.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Jurek är landets främsta rekryteringsbyrå inom juridik och vi har en lång historik i att matcha kandidater inom juridik med rätt uppdrag. Med drygt 15 års erfarenhet från rekrytering och bemanning har vi inte bara en god förståelse för marknaden utan vi kan även bidra med så mycket mer, som att konsultera dig i din yrkesroll och marknadsföra dig och dina tjänster. Vårt varumärke är väletablerat på marknaden och därmed blir också antalet kundförfrågningar fler.

Vi på Jurek Law vill fortsätta att bredda vårt nätverket av bra kandidater, som dig.

Ansökan

Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV, som beskriver din erfarenhets- och kompetensbakgrund och ett personligt brev, som beskriver vilken roll just du söker och varför den passar just dig.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Vill du ha mer information eller prata om din nästa spännande utmaning är du varmt välkommen att kontakta oss ansvariga rekryterare på Jurek Law i Göteborg: Maria Bouvin via mail på maria.bouvin@jurek.se eller Ida Odelius via mail på ida.odelius@jurek.se.
Mer info
Kontaktperson
Maria Bouvin
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare