Interimskonsult till framtida uppdrag?

Interimskonsult till framtida uppdrag?

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom något av våra specialistområden och vill skapa en plattform för potentiellt relevanta uppdrag, upprätthållande av ditt nätverk, kompetensutbyte med likasinnade eller liknande tar jag gärna emot din ansökan!

Våra specialistområden är:
  • Ekonomi
  • Juridik
  • HR
  • Business Support
  • Marknad & Kommunikation
Vem söker vi?

Vi tror att du som söker har en gedigen bakgrund inom din profession, en serviceinriktning med kunden i fokus och ett härligt driv som inspirerar din omgivning och nätverk. Du är social, lösningsorienterad och konsultmässig med ett stort engagemang. Vidare så är du prestigelös, hjälpsam och inte rädd för att gå utanför din comfort zone för att hitta lösningar på hinder som kan uppstå längs vägen.

Du erbjuds

Med din ansökan erbjuds du en smart väg in till en gemenskap där vi tillsammans utvecklar och utmanar varandra i form av kompetensutbyten, marknadsföring, nätverkande och mycket mer. Samtidigt gör du din profil synlig för potentiellt relevanta uppdrag & tjänster inom just din profession. Detta är din chans att utvecklas, utmanas eller få chansen att arbeta på en spännande arbetsplats.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Albin Caspersen på albin.caspersen@jurek.se - Ansök på www.jurek.se

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, HR/Administration samt Marknad & Management.
Mer info
Kontaktperson Albin Caspersen
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Albin Caspersen
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.