Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om tjänsten

I denna roll kommer du få möjlighet att utvecklas i en varierad tjänst. Din uppgift blir att vara ett professionellt bollplank och en förtroendefull rådgivare, som coachar och utmanar distriktschefer och stationschefer i deras arbete. Du kommer att stötta i alla HR-relaterade frågor och bygga upp funktionen med strukturer, processer och rutiner i bolaget. Du arbetar brett inom hela HR området och din vardag kommer innehålla en stor delaktighet i allt från tex. rekrytering, arbetsrättsliga frågor, hälsa- och rehabilitering, värderings- inkluderings- och mångfaldsarbete, kompetensutveckling och fackliga förhandlingar.

På Preem ses mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling. Det är viktigt att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet kan bidra till deras högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För Preem är det viktigt att deras värderingar stämmer överens med dina, varför vi söker dig som är ansvarstagande, nytänkande och inkluderande.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för människor, har ett starkt inre driv och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Genom att arbeta verksamhetsnära och genom din förmåga att påverka andra får du saker att hända. Du är strukturerad och kan arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare som värnar om samarbete.

Vi söker dig som trivs i en operativ miljö där du kan påverka och bygga förtroendefulla relationer till chefer och medarbetare. Du har kunskap inom HR:s alla områden och använder denna kunskap för att stötta i enlighet med verksamhetens behov.

Vi tror att du har arbetat några år i en generalistroll där rekrytering varit en av dina främsta kompetenser. Du har också en del erfarenhet av att arbeta med förhandlingar, främja goda fackliga relationer samt arbetsrätt. I grunden har du en högskoleutbildning inom HR-området.

Som person är du självständig, handlingskraftig och prestigelös. Du trivs i en bred roll där du får arbeta främst operativt, men också strategiskt. Det läggs stor vikt vid ditt personliga driv och engagemang.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Krav på B-körkort.

Du erbjuds

En engagerad arbetsplats i en utvecklande roll och bred roll där du är med på resan med stor möjlighet att påverka rollen framåt. Laganda med stor omtanke om varandra är ledord för den verksamhet du kommer till.

Dina närmste kollegor är VD samt tre distriktschefer och samtidigt kommer du ha ett nära samarbete med hela Preems HR avdelning. Du utgår från kontoret i Göteborg med hela Sverige som din arbetsplats.

Då du arbetar med chefer och medarbetare för Preems alla stationer i Sverige, från Skurup till Umeå, så det förekommer resor i tjänsten. Du rapporterar till VD för Preems dotterbolag.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Preem med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Kontaktperson
Malin Hellner
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2030 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2035 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan.
Våra raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare