Finns drömjobbet inom Supply Chain & Inköp runt hörnet?

Finns drömjobbet inom Supply Chain & Inköp runt hörnet?

Under 1900-talet var Göteborg en arbetarstad med stora industrier som tillverkade fartyg, bilar, elektronik och mediciner. Staden växte kraftigt, nya förorter byggdes samtidigt som äldre delar revs eller rustades upp och människor från hela världen kom nu till staden vid havet. Fartyg, bilar, elektronik och mediciner är fortsatt en stor del av Göteborgs Supply Chain & Inköpstjänster - och därför en stor del av Jureks kundnätverk. Nu söker vi därför dig som motiveras av en konsulterande roll och nästa arbetsrelaterade utmaning tillsammans med oss!

Har du tidigare arbetat med Inköp eller Supply Chain och trivs i en sådan roll? Är du van vid stora & sociala kontaktytor, både internt och externt? Vi är i regelbunden dialog med våra samarbetspartners som är i behov av förstärkning till sina verksamheter i varierande branscher. Oavsett hur lång tidigare erfarenhet du har eller inom vilken bransch du tidigare varit verksam inom, är du varmt välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?

Vi tror att du som söker är van att arbeta proaktivt och har en hög energinivå och ett härligt driv. Du är van att arbeta självständigt och är självgående i ditt arbetssätt. Du har lätt för att komma överens med kollegor och kunder & har ett positivt synsätt. Vidare så är du prestigelös och hjälpsam och inte rädd att gå utanför din comfort zone för att hitta lösningar på hinder som kan uppstå.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande och utvecklande anställning som konsult med uppdrag av varierande längd inom din profession. Detta är din chans att utvecklas, utmanas eller få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom Inköp & Supply Chain.

Som anställd på Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuds du självklart alltid sjysta anställningsvillkor med fast månadslön, semesterrätt enligt kollektivavtal, friskvård och mycket mer! Ta chansen & lev ut dina fantasier!

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Albin Caspersen på albin.caspersen@jurek.se - Ansök på www.jurek.se

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Albin Caspersen
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Albin Caspersen
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.