Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Controller till byggföretag i centrala Göteborg!

Ansök nu
Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina arbetsuppgifter blir huvudsakligen att utvärdera befintliga system för att därifrån se hur man effektivt kan arbeta med budgetprocessen i bolaget. Man är idag tre avdelningar med relativt få enskilda aktiviteter men desto fler gemensamma kostnader. Vidare har man stora projektkostnader som vidarefaktureras till respektive systerbolag. Här finns en rutin för framtagande av kostnader men de hanteras manuellt in i nuvarande budgetprocess.

Du kommer att arbeta fram ett arbetssätt som ska implementeras under budget- och prognosarbetet för 2024, vilket startar under sommaren 2023. Parallellt pågår en förstudie för att kravställa ett datalager och tillhörande BI-system. Detta drivs av bolagets controllers och kan vara en viktig del att beakta i processarbetet.

Utöver att arbeta fram nya processer kommer du att delta i löpande redovisning och bokslutsarbete. Redovisningsansvarig arbetar med att sammanställa och rapportera utfall samt till viss del budget och prognoser. Ni kommer att samarbeta för att hantera leverantörs- och kundfakturor och löpande bokföring.

Vem söker vi för denna tjänst?
  • Akademisk examen eller motsvarande inom ekonomi
  • Goda kunskaper i svenska & engelska, både i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Excel, Unit4 Agresso, Proceedo eller Hypergene
Du erbjuds

Ett utvecklande vikariat som controller i centrala delarna av Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som förväntas pågå 1 år framöver, med goda möjligheter till förlängning.

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.
Mer info
Kontaktperson
Albin Caspersen
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare