Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Branschföreträdare till Sveriges Åkeriföretag i Göteborg

Ansök nu
Om tjänsten

I denna tjänst kommer du att företräda åkerinäringens intressen i företrädesvis Västra Götaland med placering på regionkontoret i Göteborg. Tjänsten innebär många kontaktytor och nära samarbeten med såväl befintliga som nya medlemsföretag med fokus att utveckla medlemmarnas företagande, samt påverka politiker och beslutsfattare till att skapa goda villkor för åkerinäringen. En viktig del av arbetet innebär därmed att skapa och utveckla goda relationer genom att bland annat planera in och genomföra möten med dessa parter.

En viktig del i tjänsten är kontakt med medlemmar och medlemsrekrytering. Allmänna administrativa kontorssysslor kommer även att ingå. Resor ingår i tjänsten. B körkort är ett krav och du bör ha tillgång till egen bil.

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara en del av branschen och vill bidra till den fortsatta utvecklingen av näringen. Du kännetecknas som en initiativtagande person med stort engagemang för samhälls- och företagarfrågor. Vidare är du en strukturerad, företagsam och självgående person som kan uttrycka sig väl i tal och skrift. Du känner dig också bekväm med att tala med politiker och beslutsfattare såväl som med medlemsföretag om åkerinäringens utmaningar. Driva projekt självständigt har du också erfarenhet utav.

Du erbjuds

Du välkomnas till en organisation som arbetar efter värdeorden, lösningsorienterad, engagerad och professionell. Du erbjuds en bred roll och ett fritt och självständigt arbete i en medialt synlig branschorganisation. Du har dagligen många kontaktytor och nära samarbeten med andra. Kollegorna är ett engagerat team och du kommer till en verksamhet med ett starkt varumärke.
Arbetet erbjuder stor variation och flexibilitet där du självständigt ansvarar för besök hos både befintliga och potentiella nya medlemmar inom ditt tilldelade område, samtidigt som möjlighet finns att arbeta hemifrån alternativ på närmaste kontor. Detta är en tjänst där du får möjlighet att göra skillnad och ha en utvecklande roll i en spännande och händelserik organisation! Tjänsten är heltid och tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Åkerikonsult med Jurek Rekrytering & Bemanning.
Skicka in din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se.

Vi ser med glädje fram emot din ansökan!

Om Sveriges Åkeriföretag

Sveriges Åkeriföretag bevakar åkerinäringens intressen och stödjer våra medlemsföretags behov av företagsutveckling, opinionsbildning och lobbying. Vårt mål är att lyfta hela den svenska åkerinäringen, göra näringen mer synlig och höja branschens anseende. Sveriges Åkeriföretag informerar och ger medlemsföretagen råd i bland annat juridiska, ekonomiska och tekniska frågor och vi erbjuder utbildningar och certifieringar. Vi företräder också medlemsföretagen i kontakter med myndigheter, regering och riksdag, intresse- och näringslivsorganisationer. Genom att bevaka näringens intressen, driva på i miljö- och trafiksäkerhetsarbetet och bevaka utvecklingen i branschens omvärld arbetar vi även för en sund och lönsam utveckling av åkerinäringen.
Mer info
Kontaktperson
Malin Hellner
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare