Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Bolagsjurist till New Wave Group (publ) i Göteborg

Ansök nu
Om New Wave Group

New Wave Group är en börsnoterad tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profilbranschen samt sport-, gåvo- och inredningssektorn. Koncernen, där moderbolaget är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap, består av ca 70 operativa bolag i Europa, Nordamerika och Asien. Några av våra mest kända varumärken är Craft, Cutter & Buck, Clique, Orrefors, Kosta Boda och Sagaform.

New Wave Group växer och söker nu ytterligare en bolagsjurist som vill utvecklas tillsammans med verksamheten.

Om tjänsten

Som bolagsjurist kommer du att vara anställd i moderbolaget med placering på huvudkontoret i centrala Göteborg, men du kommer att arbeta med alla koncernens bolag.

Du kommer att arbeta brett inom flera olika affärsjuridiska rättsområden och jurisdiktioner, med fokus på kommersiella avtal, bolags- och börsrätt samt förvärv. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att upprätta, granska och förhandla avtal, säkerställa regelefterlevnad, M&A, arbeta med omstruktureringar och omorganisationer, hantera tvister och att ge löpande intern rådgivning.

Som bolagsjurist på New Wave Group kommer du att jobba i en internationell miljö, vara nära affären och "hålla många bollar i luften". Här är verkligen ingen dag den andra lik.

Om dig

Vi söker dig som har en juristexamen samt två-tre års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller som bolagsjurist. Du har erfarenhet av och intresse för affärsjuridik och affärsverksamhet.

Du känner dig bekväm med att jobba på såväl svenska som engelska. Ytterligare språkkunskaper kan vara meriterande.
På New Wave Group finns idag två seniora jurister, som kommer att stötta dig i ditt arbete. Men, du förväntas att jobba självständigt och ta såväl egna initiativ som ansvar för ditt arbete.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar New Wave Group med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Till din ansökan önskar vi att du bifogar CV och personligt brev. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan att ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på maria.bouvin@jurek.se alternativt på telefon 076-002 69 22.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Maria Bouvin
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare