Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Assistent till Volvo Corporate Legal, Sverige

Ansök nu
Om rollen

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar bland annat
  • Kalenderhantering för Senior Vice President Corporate Legal, planering och koordinering av möten, affärsresor kring juridiska enheten
  • Ekonomihantering och tillkommande frågor såsom fakturor kring rättegångskostnader mm.
  • Hantering och administration mot myndigheter och kontakt mot övriga legala enheter, Notarius Publicus och utländska ambassader
  • Koordinering och stöd kring Bolagsstämman
  • Planering och koordinering kring avdelningsaktiviteter och legals större konferenser
  • Koordinering och stöd inför styrelsemöten
Vem är du

Du är en person med intresse av att lära och utvecklas, och du har en framåtdrivande inställning. Förändringar och utveckling är något som inspirerar dig. Din nyfikenhet och positiva attityd gör att du tar ansvar och får saker gjorda. Du är proaktiv och kreativ i ditt arbete. Som person är du självgående, noggrann och har utmärkt organisatorisk förmåga. Du är van vid att hantera konfidentiell information och är bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska.

Som person är du nätverkande och trivs i samarbete med olika människor och du tar ditt arbete på allvar och bryr dig om att utföra det på bästa sätt. När något inte blir rätt är du ansvarsfull nog att sätta det i ett sammanhang och hitta förbättringsmöjligheter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van vid att arbeta i en dynamisk och internationell miljö. Du har goda kunskaper kring legala administrativa processer, är system- och IT-kunnig och besitter grundkunskaper inom ekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet från byrå eller domstol.

Ansökan

Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av en världsledande organisation, skicka in din ansökan idag! Ansök via länken nedan, vi finns här för ev frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering på mejl susanne.waering@jurek.se eller Researcher Nina Hallin på mejl nina.hallin@jurek.se. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt och vi kommer att intervjua löpande från start.
Mer info
Kontaktperson
Susanne Waering
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare