Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om tjänsten

Som anläggningsägare är du en del av avdelning Anläggning inom verksamhetsområde Planering och projekt. Vi ansvarar för den strategiska och långsiktiga förvaltningen, dvs. Asset Management, av Göteborg Energis produktions- och distributionstillgångar inom fjärrvärme, fjärrkyla, gas och laddinfrastruktur.

I rollen som Anläggningsägare ges du stor möjlighet att påverka vår verksamhet. Vi skall i närtid genomföra stora investeringar i förnybar energiproduktion, men vi skall också ha en tydlig plan och strategi för att ta våra befintliga anläggningar in i framtiden. Tjänsten är initialt inriktad mot gasnät, men kan på sikt omfatta även andra produkter.

Du kommer ges möjlighet till en varierande vardag med ett stort eget ansvar att fånga upp och driva frågor i samarbete med andra delar av koncernen, externa leverantörer och samarbetspartners. Du kommer dela din tid mellan rollen som Asset Manager och rollen som projektägare för de projekt som du identifierat som nödvändiga att genomföra för att säkerställa tillgänglighet och leveranssäkerhet för din tillgång utifrån uppsatta mål för tillgången.

Vem är du?

Vi tror att du har en ingenjörsutbildning med relevant inriktning men också kunskaper inom ekonomi, alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som relevant för tjänsten. Därtill ser vi att du under några år skaffat dig erfarenhet från arbete inom energibranschen, processindustrin eller närliggande område, företrädesvis har du arbetat med gasnät eller annan distributionsanläggning. Har du dessutom erfarenhet av projektplanering, ekonomisk analys och lönsamhetskalkylering är detta starkt meriterande. Goda kunskaper inom Asset Management/ISO 55000 ses som starkt meriterande.

Som person har du en strategisk och analytisk förmåga och kan bryta ner långsiktiga planer till aktiviteter och handlingar. Du är både systematisk och kreativ, har förmågan att se helheten och omsätter problem till lösning. Du har goda ledaregenskaper, såsom förmåga att ta ansvar, prioritera och fatta beslut. Du har även ett ekonomiskt sinne och känsla för affärsmässighet. Då du i rollen har en stor mängd olika kontaktytor är du en god relationsbyggare och duktig på att kommunicera både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Du kommer in i ett spännande skede där vi rustar organisationen för att möta framtiden på bästa sätt, så vill du vara med att förändra och arbeta mot en hållbar framtid kan du vara den vi söker. Du rapporterar till avdelningschefen för Anläggning och ingår i en grupp med 13 medarbetare. Din chef blir Emma Gustafsson, och så här beskriver hon sitt ledarskap:

- Jag tror på ett lyhört och stöttande ledarskap där jag inte detaljstyr, men alltid finns nära till hands när det behövs. Jag jobbar hårt för att medarbetarna ska känna att de har mitt fulla förtroende att driva sin sak, var och en är ju bäst på sitt. Och såklart är det viktigt att vi har roligt på jobbet.

Vill du veta mer om Emma Gustafsson är du välkommen att läsa mer i hennes profil på LinkedIn: www.linkedin.com/in/emma-gustafsson-24354179/

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och är placerad på Göteborg Energis huvudkontor centralt beläget i Göteborg med närhet till tåg, buss och spårvagn. Kontoret är ljust med bra lokaler för både arbete, luncher och fikapauser. Du erbjuds också generösa förmåner.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se

Välkommen med din ansökan!

Göteborg Energi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och många av våra tjänster är säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vår arbetsplats

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!

Som anställd hos oss kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Det ska vara tryggt att jobba med oss. Men det ska kännas roligt också. Hos oss har du goda möjligheter att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Läs mer om vårt erbjudande på goteborgenergi.se/jobbamedoss .

Vi tror på en arbetsplats med mångfald och jämställdhet. Medarbetare med olika erfarenheter utvecklar vår verksamhet! Styrkan i olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar och vill vara med och bidra till en inkluderande arbetsplats? Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Malin Hellner
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare