Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Är du jurist och söker en ny karriärutmaning?

Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Alla roller har sina egna arbetsbeskrivningar, även om den gemensamma nämnaren för lediga tjänster inom just Jurek Law är jurist. Vi har ett brett spektra av juristroller i allt från mindre organisationer till stora globala bolag och för dig som specialist eller generalist.

Så oavsett om du gillar att arbeta självständigt, analysera, utreda och fokusera på detaljerna eller vill förhandla, se till helheten och arbeta tätt ihop med verksamheten kan vi ha jobbet för just dig. Det gäller oavsett om du vill titulera dig som bolagsjurist, chefsjurist, advokat, utredare, processjurist, affärsjurist, förhandlare eller på annat sätt.

Din profil

Vi söker särskilt dig som har några års erfarenhet av att arbeta som jurist, men har även roller för dig som är nyexaminerad. Vi utgår från just din profil, det som utmärker dig som person och jurist.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Jurek är landets främsta rekryteringsbyrå inom juridik och vi har en lång historik i att matcha kandidater inom juridik med rätt uppdrag. Med drygt 15 års erfarenhet från rekrytering och bemanning har vi inte bara en god förståelse för marknaden utan vi kan även bidra med så mycket mer, som att konsultera dig i din yrkesroll och marknadsföra dig och dina tjänster. Vårt varumärke är väletablerat på marknaden och därmed blir också antalet kundförfrågningar fler.

Vi på Jurek Law vill fortsätta att bredda vårt nätverket av bra kandidater, som dig.

Ansökan

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Vill du prata om din nästa spännande utmaning så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Odelius på 076 002 69 19 eller via mail på ida.odelius@jurek.se.
Mer info
Kontaktperson
Ida Odelius
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Fler från samma arbetsgivare