Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Är du ekonomichef och redo för nya utmaningar?

Publiceringsdatum
03 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Johanna Kalered Martinsson
Telefon
Ansök nu
Om tjänsten

Som ekonomichef för Takorama får du möjligheten att ta dig en an en riktigt rolig utmaning. Företaget har stora planer på tillväxt och söker nu en ekonomichef som vill skapa förutsättningar för tillväxt. I den här rollen får du chansen att etablera och implementera nya rutiner för företagets ekonomifunktion. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för den dagliga ekonomin, i stort och smått. Vi ser därmed att du som söker är prestigelös, och gärna kavlar upp ärmarna när det behövs!

Arbetsuppgifter

I den här rollen får du möjligheten att jobba med företagets hela ekonomi, från ax till limpa. Du kommer att vara involverad i allt från att kontera fakturor till att sköta bokslut och rapporteringar. Samtidigt som du ansvarar för den operativa ekonomin kommer du att få arbeta strategiskt tillsammans med företagets VD för att etablera nya rutiner för ekonomifunktionen. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera, men inte begränsas till:
  • Fakturahantering
  • Löpande bokföring
  • Månadsbokslut
  • Årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Avstämningar
  • Rapportering
  • Implementera och utveckla rutiner för företagets ekonomiavdelning
Du som söker

Vi tror att du som söker är en driven person som tycker om utmaningar. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter. Vidare är du en lagspelare, som tillsammans med företagets VD vill ta Takorama till nästa nivå. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomichef och vi ser gärna att du har arbetat i ett börsnoterat företag.

Ansökan

I den här processen samarbetar Takorama med Jurek Rekrytering & Bemanning. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag där planen är övergång till en fast tjänst. Möjlig placering för tjänsten är på Takoramas kontor i Kungälv, alternativt i Uddevalla. Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. För frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.