Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Är du CFO, Ekonomichef, Redovisningsekonom eller Controller

Ansök nu
Vem söker vi?

Vi söker dig som har du en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt något års erfarenhet från roller inom en ekonomiavdelning eller konsult- och revisionsbyrå. Våra kunder efterfrågar både dig med en lång och gedigen erfarenhet och dig som har lite kortare erfarenhet! Egenskaper som efterfrågas hos många av våra kunder är förmåga att kommunicera med alla olika typer av intressenter, stark analytisk förmåga samt en god teknisk förståelse. Vidare är det väldigt meriterande om du har ett intresse att utveckla och förbättra processer, rutiner och system. Många av våra kunder söker dig som har rätt grundkompetens men som ständigt strävar efter att utveckla såväl din egen kompetens som ditt team vid ledarskapspositioner.

Du erbjuds

Du erbjuds en utmärkt chans att ingå i vårt nätverk och på så sätt ta ett steg närmare din drömtjänst! Du får möjligheten att berätta om vem du är, vad du kan och vad du söker i en nästa utmaning. På så sätt skapar vi möjligheten att lättare matcha din profil mot någon av våra nuvarande eller kommande rekryteringsuppdrag hos våra spännande kunder!

Din ansökan

Skicka gärna in din ansökan för att komma i kontakt så snart som möjligt då vi ser igenom ansökningar och sätter upp möten löpande! Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elizabeth Darevik på telefonnummer 073-542 27 46 eller elizabeth.darevik@jurek.se.

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.
Mer info
Kontaktperson
Elizabeth Darevik
Telefon
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare