Hoppa till innehåll
Jollyroom AB logotyp

Jollyroom söker Lagermedarbetare till Vikariepoolen!

Ansök nu
Vi söker nu flertalet drivna lagermedarbetare inför sommaren till vår vikariepool. Som lagermedarbetare arbetar du tillsammans med vårt härliga team i en händelserik miljö med hög puls!

Anställningen är till vår vikariepool och baseras på behovet vilket innebär att antalet pass kan variera från vecka till vecka. Allt beror på de ordinarie lagermedarbetarnas frånvaro, därför är flexibilitet en förutsättning. Vid bra engagemang och väl genomfört arbete finns eventuell möjlighet till att fortsätta i vår vikariepool efter sommaren.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår allt från att ta emot leveranser till att skicka ut produkterna till våra kunder. Du kommer bland annat att arbeta med:
 • Orderplock
 • Packning
 • Registrering av varor
 • Truckkörning
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en god förmåga att uttrycka dig i tal på svenska. Som person är du positiv, driven och effektiv samt att du gillar att arbeta med kroppen. På Jollyroom arbetar vi i en fartfylld miljö med högt uppsatta mål, därför är det viktigt att du har hög energinivå och är arbetssugen.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Tidigare erfarenhet från lager och truckkort A+B är meriterande.

Fördelar med att jobba hos oss:
 • Vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch
 • Bli en del av ett mycket härligt och kompentent team!
 • Stora karriärmöjligheter, vi har under 2022 tillsatt mer än 50 procent av alla tjänster internt
 • Stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ta stort ansvar
 • Kollektivavtal för alla anställda
 • Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
 • Splitternya fräscha lokaler och kontor med bland annat eget gym och på sikt restaurang. Campus Jollyroom i Sörred har växt fram under två års tid och är Nordens största E-handelsanläggning.
Upplägg och praktisk information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Vikariepoolen där antal pass baseras på behovet. Observera att detta alltså inte är en heltids- eller tillsvidareanställning
 • Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111.
 • Kontakt & frågor: Sanna Nyman Alenäs, frågor via e-post; sanna.nyman.alenas@jollyroom.se
Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Glöm inte att följa oss på LinkedIn! Nedan finner du ett axplock av våra senaste nyheter:

Vi kom upp i två miljarder i omsättning -> https://www.market.se/affarsnyheter/forsaljning/vd-ns-besked-efter-att-jollyroom-betat-av-ytterligare-en-miljard-vill-expandera-till-fler-lander/

Vi har byggt ett nytt JollyCampus i Göteborg -> https://www.helahisingen.se/jollyrooms-vd-bygger-campus-och-ar-inte-radd-for-amazon-vi-kan-ge-dem-en-match/

Vi vann svenska SEO-priset i kategorin Barn & Leksaker för tredje året i rad! ->https://svenskaseopriset.se/#winners

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även en fysisk butik i Stockholm, Kungens Kurva och i Oslo. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare