Jollyroom söker Inköpare för framtiden!

Jollyroom söker Inköpare för framtiden!

Inköpare
Är du vass på siffror, analyser och har ett säljtänk utöver det vanliga? Bra! Drivs du av att slå rekord som får konkurrenterna att ramla av stolen? Ännu bättre! Vi söker efter nya talanger för framtiden till olika team på vår Inköpsavdelning, ange i din ansökan vilket/vilka områden som intresserar dig lite extra. Kanske är du idag ute efter en ny utmaning och är intresserad av att bli en Jollyroomare - eller så är du inte redo att här och nu byta arbetsgivare men vill hålla dörren öppen inför framtiden. Skicka då ändå in din ansökan och låt oss ta ett förutsättningslöst möte som steg 1!

Som Inköpare ingår du i ett kompetent och ambitiöst team på vår Inköpsavdelning och rapporterar till Business Area Manager eller Category Manager. I ditt bagage har du imponerande resultat gällande försäljning och du sporras av att ha ett helhetsansvar för affären. Tidigare erfarenhet av större inköp är sekundärt, det viktigaste för oss är att du sporras av nyckeltal som försäljning och marginal. Du når dessa mål genom smarta inköp och att aktivt arbeta med utformningen av kampanjer. Du kan antingen jobba med våra externa eller interna varumärken, helt beroende på din profil och vårt behov.

Vi på Jollyroom är do:ers, vi sätter upp ambitiösa mål – och når dem. Vi ska bli störst i Europa inom barn- och babysegmentet på nätet, häng med på den resan!

Ansvarsområden som Inköpare:
 • Att vi når budgeterad försäljning till budgeterad marginal
 • Att din kategori har det bästa sortimentet i branschen
 • Förhandlingar med leverantörer, gällande t.ex. inköp och marknadsbidrag
 • Löpande optimera sortimentet ur ett försäljnings- och lönsamhetsperspektiv
 • Lagerhållning av dina produkter
 • Ansvara för kampanjplanering
 • Konkurrensanalyser
Vi tror att du har:
 • Erfarenhet inom sälj, detaljhandeln och/eller inköp
 • Förhandlingserfarenhet med goda resultat
 • Examen inom företagsekonomi/inköp/försäljning
 • God kunskap i affärssystem och analysverktyg (SAP, Qliksense, Excel)
 • Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift
Det är mycket meriterande med erfarenhet av barn- och babysegmentet.

Personliga egenskaper:
Är du modig? Bra! På Jollyroom är vi inte rädda för att göra fel. Vi når framgång och hittar nya vägar genom att testa oss fram. Du har ett utomordentligt driv där du vill nå dina mål och tar egna initiativ för att lyckas. Det finns inget annat alternativ än första plats, så ett säljfokus utöver det vanliga är en självklarhet. I rollen som förhandlare gentemot leverantörer är du både relationsskapande och skicklig för att få de bästa villkoren.

Fördelar med att jobba på Jollyroom:
Förutom hygienfaktorer som exempelvis friskvårdsbidrag och 30 dagars semester erbjuder vi stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ta stort ansvar. För oss är det viktigt att skapa rätt förutsättningar för våra medarbetare och i denna roll har du möjlighet att arbeta från vårt nybyggda kontor i Göteborg (Torslanda) eller hemifrån på distans. Jobbar du i Göteborg har vi ett nybyggt gym på 300 kvadrat du kan nyttja, gratis såklart. Blir du Jollyroomare kommer du vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch. Och vill du utvecklas har du kommit rätt; förra året tillsatte vi mer än 50 procent av alla tjänster internt och det ska vi fortsätta med.

Upplägg och kontakt:
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
 • Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111 eller hemifrån på distans.
 • Kontakt & frågor: Amanda Vitalis via amanda.vitalis@jollyroom.se
Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Nedan finner du våra senaste PR-meddelanden där du kan läsa mer:

Vi kom upp i två miljarder i omsättning->
https://www.market.se/affarsnyheter/forsaljning/vd-ns-besked-efter-att-jollyroom-betat-av-ytterligare-en-miljard-vill-expandera-till-fler-lander/

Vi har byggt ett nytt JollyCampus i Göteborg -> https://www.helahisingen.se/jollyrooms-vd-bygger-campus-och-ar-inte-radd-for-amazon-vi-kan-ge-dem-en-match/

Vi vann svenska SEO-priset i kategorin Barn & Leksaker för tredje året i rad! ->
https://svenskaseopriset.se/#winners

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb med din ansökan.


Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jollyroom.se
Sista ansökningsdag 3 mars 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.