Hoppa till innehåll
Jojjens Däckservice AB logotyp

Däckmontör sökes till Jojjens Däckservice AB

Vi söker en kvalificerad Däckmontör till vår anläggning på Jojjens Däckservice AB. Som Däckmontör hos oss kommer du att ha en viktig roll i att leverera högkvalitativ service till våra kunder. Vi söker en person med en passion för bilar och med tidigare erfarenhet av att arbeta med bilar på något sätt. Det är också ett krav att du har ett B-körkort, och om du också har ett C-körkort är det ett stort plus.

Som Däckmontör kommer du att ha en bred arbetsuppgift med att montera och balansera däck på personbilar och lätta lastbilar, samt att ge våra kunder rådgivning och service på plats. Vi söker en person som är självgående, noggrann och har en hög grad av yrkesskicklighet. Det är också viktigt att du har starka kommunikationsfärdigheter och alltid strävar efter att uppnå bästa möjliga resultat.

Vi befinner oss i centrala Göteborg, Gamlestan, vilket gör det lätt för dig att pendla och arbeta i en lättillgänglig miljö. Arbetstiderna är på dagtid, vilket gör det möjligt för dig att ha en bra balans mellan arbete och privatliv.

På Jojjens Däckservice AB erbjuder vi en trevlig arbetsmiljö och möjlighet att arbeta med en passionerad grupp av yrkesverksamma. Vi är engagerade i att ständigt förbättra vår service och höja standarden för kvalitet, vilket innebär att du alltid kommer att ha möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter.

Om du är en person som älskar bilar och som vill ha en spännande karriär inom däckbranschen, så är det här ett utmärkt tillfälle för dig. Skicka in din ansökan idag för att bli en del av vårt professionella team på Jojjens Däckservice AB.

Om anställningen
Jojjens Däckservice har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Adal Burhan via Adal.burhan@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 apr. 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare