Hoppa till innehåll
Jobzone logotyp

Rangeringspersonal med CE-kort till Dagab - Hisings Backa

Ansök nu
När du ansöker kommer du att dirigeras vidare till Storesupport som tillsamans med Jobzone är en del av Jobandtalent.

Arbetsuppgifter
Som utlastare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att lasta lastbilar och släp samt att rangera hos Dagab i Hisings Backa. En annan viktig arbetsuppgift är att köra lastbil inne på området. I tjänsten utgår du från Dagabs lager i Hisings Backa och blir en viktig medarbetare på transportavdelningen som ser till att arbetet blir effektivt och av högsta kvalitet. I denna tjänst ingår inte distributions- eller långkörning.

Dagabs lastbilsflotta består av nya och fräscha Scania- och Volvobilar.
  Arbetstider
  • Tjänsten är på heltid och du jobbar måndag-fredag kl. 13:15-22:00 alternativt kl. 15:00-01:00. Arbete under helg kan också förekomma.
  • Start för tjänsten sker omgående.
  • Arbete inleds med två veckors utbildning. Truckvana är meriterande men inget krav då en intern truckutbildning ingår i upplärningen.
  Du kommer under dina första 6 månader ha en visstidsanställning hos Storesupport Tanken är sedan att du går över till Dagab för en tillsvidareanställning direkt hos dem.

  Personliga egenskaper/kvalifikationer
  För att vara aktuell för tjänsten behöver du har fyllt 18 år och prata svenska eller engelska obehindrat. Det är meriterande om du du har erfarenhet av arbete inom C/CE.
   Behörighetskrav
   • CE-körkort
   • Erfarenhet av att köra CE
   • Giltigt YKB
    Förmåner
    • Tillgång till gym på arbetsplatsen
    • Personalrestaurang
    • Personalbutik
     Intresserad?

     Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas endast emot via denna annons.

     Varmt välkommen!

     Om oss
     Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se.
     Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

     Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten
     Mer info
     Typ av anställning
     Sista ansökningsdag
     02 juni 2023 (2 dagar kvar)
     Ansök nu

     Om arbetsgivaren

     Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

     Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.

     Liknande jobb

     Fler från samma arbetsgivare