Hoppa till innehåll
Jobwise logotyp

Systemsäkerhetshandläggare till Berg Marin

Ansök nu
Systemsäkerhetshandläggare till Berg Marin

Om företaget:

Berg Marin är ett teknikinformationsbolag med säte i Karlskrona som tillhandahåller beskrivningar, manualer, utbildning, scheman av huvudsakligen marina enheter, men även industriella anläggningar med mera. Organisationens kompetens möjliggör för säkerställandet av installation, uppstart, drift och underhåll för kunden.

Koncernen Ö-borgen som Berg Marin faller under står inför en fortsatt tillväxt och söker en systemsäkerhetshandläggare till Karlskrona eller Göteborg. Du kommer erbjudas en arbetsplats ombesörjd av mycket kompetenta kollegor.

Berg Marin genomsyras av en långsiktighet och ett hållbart tänk, allt som Berg Marin gör ska präglas av kvalité, ombesörja miljö och arbetsmiljö. Personalstyrkan har idag en familjärstämning, högt i tak och stor del i denna rekryteringsprocess åläggs vi dina personliga egenskaper.

Om rollen:

Som systemsäkerhetshandläggare hos Berg Marin kommer du att spela en central roll i våra maritima projekt. Du kommer att arbeta självständigt och vara drivande i projektarbetet, med fokus på systemsäkerhet och riskhantering inom marina miljöer.

Din uppgift blir att utveckla säkerhetsplaner och riskhanteringssystem, samt att se till att våra kunders fartyg och marina system följer nationella och internationella säkerhetsstandarder. Du kommer göra systemsäkerhetsutlåtande (SCA) och en förförståelse för den maritima sektorn är till viss del avgörande för att kunna garantera hög säkerhet och effektivitet i våra projekt.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bakgrund inom systemsäkerhetsarbete, med ett starkt intresse och/eller erfarenhet från den maritima sektorn. Din förmåga att arbeta självständigt och driva arbetet framåt är avgörande.

Du är lyhörd och nyfiken, med en stark förmåga att snabbt ta till dig ny kunskap. Erfarenhet från maritim/fartygsbranschen är starkt meriterande. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser fram emot att välkomna en ny medlem till vårt team.

En av Berg Marins största kunder är FMV, och därför behöver du genomgå en säkerhetsprövning, SUA.

Krav:
  • Erfarenhet inom systemsäkerhetsarbete, helst med inriktning mot maritima system.
  • Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ.
  • Kunskap om eller intresse för maritim miljö och fartyg.
  • Lyhördhet och effektiv kunskapsinhämtning.
  • Meriterande: Specifik erfarenhet från maritim/fartygsbranschen.
Vad erbjuder vi?

Detta är en hyr-rekrytering och du kommer inledningsvis arbeta som konsult genom oss på Jobwise i 6 månader och därefter anställas av Berg Marin.

Du kommer få vara en del av ett bolag som är under konstant tillväxt och utveckling.

Berg Marin är en del av Ö-borgen koncernen och det finns väldigt goda möjligheter för rörelse internt i bolagsgruppen och du kommer erhålla goda utvecklingsmöjligheter.

Om Jobwise

Jobwise är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i kompetensföretagen. Självklart har vi kollektivavtal, adekvata försäkringar och förmåner till våra anställda.

Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen

Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda. Vi kommer att vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det.

Liknande Jobb

Jobwise logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 mars 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jobwise är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i kompetensföretagen. Självklart har vi kollektivavtal, adekvata försäkringar och förmåner till våra anställda.

På den här sidan finns alla våra lediga jobb samlade. Men du kan läsa mer om oss på vår hemsida

www.jobwise.se