Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi söker en Innehållsproducent till vår kund i Göteborg! Vår kund bygger ett nytt intranät i SharePoint Online. Innehållsstrukturen görs om i grunden och de uppdaterar även innehållet på de sidor som flyttas med från det gamla intranätet. Som Innehållsproducent och Redaktör i arbetet med det nya intranätet ansvarar du för planering, produktion och publicering av innehåll. Du utvecklar även innehållsstruktur och mallar för olika typer av sidor. I rollen ingår många interna kontakter och du arbetar i nära samarbete med utvecklingsteamet såväl som faktaägare i hela organisationen.

Kvalifikationer
  • Minst tio års erfarenhet av redaktionellt arbete inklusive flera års erfarenhet av redaktör och projektledarskap
  • Erfarenhet av innehållsproduktion och intranätspublicering i SharePoint
  • Erfarenhet av arbete med kommunikation i offentlig sektor
Personliga egenskaper
  • Mycket god stilistisk förmåga.
  • Förmåga att hantera ett högt arbetstempo.
  • Självgående person som har lätt att samarbeta med andra.
När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 20223-12-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna innan 2023-08-28 kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är 2023-09-01.
Mer info
Kontaktperson
Jennifer Norin
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund verkar i Västra Götaland för att underlätta för alla pendlare. Man arbetar kontinuerligt för att underlätta för invånarna i regionen genom att erbjuda smarta tjänster vid resande. Huvudkontoret finns i centrala Göteborg.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare