Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu en Förändringsledare! Vår kund har identifierat Enterprise Resource Management Systems som en del av IT-ryggraden som ett strategiskt samarbetsområde över hela koncernen, för att framtidssäkra företagens konkurrenskraft. Amplify-programmet har etablerats för att designa en gemensam global mall för en SAP S/4 HANA Cloud ERP-plattform och med tiden rulla ut detta system över hela verksamheten globalt. Detta innebär processharmonisering och standardisering över en stor del av backend-verksamheten, inklusive inköp, tillverkning, försörjningskedja, logistik, försäljning, efterförsäljning och finans. Den första fasen inkluderar utvecklingen av en tvärdivisionell global mall och en första implementering. För att lyckas på denna resa rekryterar vår kund därför en organisationsförändringsledare.

I rollen kommer du tillsammans med projektledaren att planera, hantera och genomföra förändringens mänskliga sida vid sidan av den tekniska lösningen. Du kommer att arbeta direkt med sponsorer och linjeledning för att stödja medarbetarnas adoption och användning. Vår kund tillämpar Prosci (ADKAR) 3-Fased Change Methodology i projekt och program.

Kvalifikationer
  • Du har minst 5 års erfarenhet inom organisatorisk förändringsledning.
  • Du har erfarenhet av förändringsledningsmetodik, gärna PROSCI (ADKAR) certifiering.
  • Du har förståelse för hur man arbetar agilt.
  • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av Azure Devops är meriterande.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Förändringsledare har du en strategisk sida och har förmågan att upprätta långsiktiga planer, men samtidigt kan vara flexibel och planera om utifrån ändrade prioriteringar. Du bör vara bekväm med att skapa nätverk i en stor organisation och du har en mycket god kommunikativ förmåga.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Deltid, 20 timmar i veckan. Vår kund önskar start omkring 2023-06-01 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2023-12-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: förändringsledning, förändringsledning, "change manager", "change management".
Mer info
Kontaktperson
Mikaela Carlsson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ett svenskt multinationellt företag som tillverkar maskindrivna utomhusprodukter. De har en stark passion för innovation och miljöomsorg.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare