Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

I din roll som Administratör kommer du att stötta både sälj- och marknadsavdelningen med administrativa arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara att:
  • Förbereda agendor och föra mötesprotokoll.
  • Hantera och följa upp beställningar samt fakturering.
  • Förbereda säljmaterial för möten/presentationer.
  • Koordinera aktiviteter med andra funktioner.
  • Sammanställa KPI:er och statusrapporter.
Vi tror att den här rollen passar dig som sen tidigare har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, kanske från en roll som säljsupport eller Administratör.

Kvalifikationer
  • Du har sen tidigare erfarenhet från en roll med liknande arbetsuppgifter.
  • Du har kunskaper i SAP eller annat ERP system.
  • Du har erfarenhet från arbete i ett stort globalt företag.
  • Du är van att arbeta i Microsoft Office.
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
Personliga egenskaper

För att trivas och utvecklas i rollen som Administratör så är du strukturerad, lyhörd för detaljer och ha förmåga att samordna flera aktiviteter.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider med möjlighet till att arbeta på distans ca 1 dag i veckan. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2023-12-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Göteborg. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
Mikaela Carlsson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ett internationellt företag inom automotive och de skapar och utvecklar drivline lösningar för en global marknad. De är en banbrytande global leverantör och ligger i framkant med teknik och har tillverkningskapacitet på två kontinenter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare