Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Network security specialist

Ansök nu
Vill du arbeta hos Fortinet "NSE partner of the year" och vill du arbeta på en arbetsplats där medarbetaren är i fokus och där vi gör skillnad på riktigt för organisationers IT-säkerhet?
Då ska det vara du som som kniper nästa plats i vårt väletablerade nätverksteam på Zitac!

Om rollen
Som nätverkskonsult inom Secure IT kommer du att medverka i och leda spännande uppdrag till medelstora och stora organisationer inom ett kraftigt växande område, såväl i Sverige som i hela Norden. Du får möjligheten att utforma din roll tillsammans med oss och blir en del av ett erfaret och engagerat team.
Vi ser en stor möjlighet att växa tillsammans med våra leverantörer kommande år, inte minst tack vare vårt väletablerade samarbete med Fortinet vars expansion och framgång i Norden kommer ge oss många intressanta möjligheter.
Du kommer tillsammans med övriga i teamet och våra partners arbeta med kundimplementeringar och har goda möjligheter att själv påverka och forma dina arbetsuppgifter. Samtliga medarbetare oavsett roll ska sträva efter att bli specialist och ledande inom sitt område.

Vem är du och vilka meriter har du?
Vi ser gärna att du har arbetat med, eller är utbildad inom Nätverksinfrastruktur från t.ex. Fortinet, Palo Alto, Cisco eller från motsvarande leverantör. Du förstår grunderna i tex IPv4, routing och switching.
Det är även meriterande med erfarenhet av IT-säkerhet som t.ex. penetrationstester & säkerhetsanalyser.

Vi erbjuder
Zitac Consulting levererar spetskompetens inom IT med syfte att förbättra våra kunders effektivitet och konkurrenskraft. Vi är idag över 60 anställda och etablerade med kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Stockholm. Det finns möjlighet för remote med vissa undantag.

Hos oss är det medarbetare i fokus, på riktigt!
Vi vill vara bäst på det vi sysslar med, och den resan börjar alltid hos medarbetaren. Vi tror först och främst på kraften av nöjda medarbetare och det har alltid varit vår högsta prioritering. Det skall helt enkelt vara roligt att komma till sin arbetsplats.
Vi satsar också flitigt på kompetensutbildning och friskvård. Detta plus mycket mer är varför våra medarbetare väljer att stanna kvar hos oss i många år.

Har du dom egenskaperna vi efterfrågar så tveka inte att ansöka med ett CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök snarast möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på Martin.Thelander@kraftsam.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare