Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Moderniseringstekniker till Hissteknik

Publiceringsdatum
05 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Hissteknik är ett företag med lokal förankring som verkar i Göteborg med omnejd. Vi är det kompetenta hissföretaget som via vårt goda rykte ökat våra marknadsandelar under de senaste åren. Vi är cirka 25 medarbetare och omsätter runt 50 MSEK. Hissteknik ingår i Nordic Lift-koncernen som sedan hösten 2022 är en del av TK Elevator. Läs mer om TK Elevator här: Ledande varumärke inom hiss- och rulltrappsbranschen TK Elevator.

Vill du vara mitt i händelsernas centrum och arbeta med ett engagerat, ärligt och ansvarsfullt gäng i en expansiv bransch, då skall du verkligen se hit!

Om rollen

På Hissteknik letar vi efter passionerade moderniseringstekniker som är redo att ta sig an utmaningar inom serviceteknik och montage. Vi ser efter personer som är målinriktade, ansvarstagande och som levererar högkvalitativt arbete, både självständigt och i team.

För att trivas och lyckas i denna roll hos oss på Hissteknik, behöver man ha erfarenhet av service, renovering och underhåll av hissar, starka elkunskaper samt förmågan att erbjuda utmärkt kundservice. Vidare är en vilja att ständigt lära sig och utvecklas en viktig egenskap för våra medarbetare.

Som en del av Hissteknik kommer man att arbeta med olika typer av hissar, oavsett om det handlar om att utföra service, modernisering eller installation. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö och möjligheter till personlig och professionell tillväxt.

Din profil

Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en gedigen utbildning inom el, mekatronik, fordonteknik eller från liknande områden. Vi värdesätter samarbetsförmåga, positivitet och prestigelöshet. Du är en person med ordning och reda, som alltid är noggrann och flexibel. Dessutom är du öppen för personlig utveckling och trivs med att ständigt lära dig nya saker.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Ansökan

Om du känner igen dig i ovanstående och tycker att det låter som en intressant utmaning, är du varmt välkommen att skicka in din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på - olivera.cvetkovic@kraftsam.se
Jobbfeed logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren