Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Flexibelt extrajobb som lagerarbetare till Dagab e-handelslager Västra Frölunda

Publiceringsdatum
02 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Lagerarbetare till Dagab i Västra Frölunda
Just nu söker vi på dig som drivs av att ha högt uppsatta mål till rollen som lagerarbetare på Dagabs e-handelslager i Västra Frölunda. Om du dessutom vill ha ett jobb med goda möjligheter att utvecklas såväl professionellt som på ett personligt plan kan det här verkligen vara din nästa utmaning. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Arbetsuppgifter
I rollen ingår att:
 • Arbeta med orderplock, Du kommer att Plocka och packa matkassar med hjälp av en vagn, handdator och scanner. Du kommer plocka flera ordar samtidigt och sortimentet är desamma som i en matbutik, vilket innebär att du kommer hantera alla sorters livsmedel.
 • Vara aktiv under hela arbetspasset då arbetet är fysiskt krävande.
 • Säkerställa och optimera lagernivåer
 • Sortera och placera gods till rätt del av lagret, Variera mellan olika avdelningar, vilket innebär olika temperaturzoner, från +20°C till -24°C.
  Arbetstider
  Lagret är öppet mellan 05.00-15.45.
  Men vi bokar oftast in på kortare pass:
  • 05.00-09.45
  • 06.00-10.45
  • 07.00-11.45
  • 11.45-15.45
  Vid behov finns det möjlighet att jobba längre pass.
  Upplärning sker dagtid, förlagt mellan 07:00-15:45.
     Du lägger dig tillgänglig för arbete vecka för vecka vilket gör arbetet flexibelt och passar bra i kombination med din andra sysselsättning.

     Behovet är som störst på vardagar och vi ser att du kan och vill arbeta två vardagar i veckan med fokus på måndagar och/eller fredagar. Start för tjänsten sker löpande och börjar med tre dagars betald utbildning så att du får rätt förutsättningar för att utföra arbetet.

     Placeringsort
     Dagabs E-handelslager ligger i Västra Frölunda med goda kommunikationer ut till lagret samt gratis parkering att tillgå precis utanför byggnaden.

     Om dig

     Personliga egenskaper

     För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Dessutom utför du ditt arbete med stor noggrannhet. Slutligen strävar du efter att nå ett så bra resultat som möjligt genom att arbeta självständigt och målmedvetet.

     Vikt kommer såklart även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.


     Krav
     För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50%, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.

     Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.

     Vad innebär jobbet för dig?
     • Ett flexibelt arbete där du själv lägger dig tillgänglig vecka för vecka.
     • Aktivt arbete som bra komplement till stillasittande studier.
     • Ett långsiktigt och tryggt extrajobb som bidrar till inkomst.
     • Förmåner i form av personalbutik.
     • Arbete i rymliga lokaler med placering i Västra Frölunda med fri parkering och goda förbindelser.
     Ansökan

     Urval och intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via denna sida och ej via e-post.

     Välkommen med din ansökan!

     Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten

     Om Dagab

     Dagab Inköp & Logistik Dagab är en del av Axfood, Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med varumärken som Willys, Hemköp, Tempo och Axfood Snabbgross. Varje vecka distribuerar Dagab tusentals leveranser direkt till slutkund och ansvarar för leveranser som sker med högsta kvalité och möter dagens och framtidens krav.

     Om oss
     Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se.

     Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.
     Job&Talent logotyp
     Sök jobbet
     Ansök senast
     12 dec. 2023 (8 dagar kvar)
     Ansök nu

     Om arbetsgivaren


     Om oss:


     Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

     Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

     Fler jobb från samma arbetsgivare

     Liknande Jobb

     Göteborgs stad
     Transport & Logistik
     Företagslogga
     Göteborgs stad
     Transport & Logistik
     Företagslogga
     Göteborgs stad
     Transport & Logistik
     Företagslogga