Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Extrajobb som truckförare på DHL i Torslanda

Ansök nu
Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna!

Om tjänsten som truckförare
Nu söker vi truckförare som kan arbeta extra på DHL:s terminal i Torslanda.

För att trivas i rollen som terminalarbetare så vet du att du trivs i en lagermiljö där tempot är högt, och arbetsuppgifterna är varierande. Arbetet innebär mycket truckkörning och detta är något som du brinner lite extra för! Tjänsten ställer höga krav på din noggrannhet och ditt kvalitétstänk.

Du drivs av att nå uppsatta mål tillsammans med ditt team, och värdesätter att ha en positiv och familjär stämning på ditt arbete.

Arbetet är förlagt på vardagar på följande tider
  • 07-15
  • 15:30-00
Vi ser gärna att du kan arbeta minst ett par dagar/vecka.

Vårt erbjudande

Vi söker dig som har en annan sysselsättning och har tid att arbeta extra på vardagar. Du blir en del av vår pool och får förfrågningar via SMS med förfrågningar om arbete. Upplägget är flexibelt för dig som anställd, då du får möjlighet att arbeta baserat på hur mycket tid du har.

Dina kvalifikationer?

Vi på Jobandtalent söker dig som har:
  • En annan, huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat jobb.
  • Truckkort A-B
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.
  • Erfarenhet av att köra skjutstativ och motviktstruck.
Det är meriterande, men inget krav på:
  • B-körkort.
  • Tidigare erfarenhet av lastning och lossning är meriterande.
Intresserad?

Vänta då inte med din ansökan utan välkommen att söka detta uppdrag genom att skicka in CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Torslanda

Typ av anställning: Behovsanställning

Tillsättning: Enligt överenskommelse

Om Jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare