Hoppa till innehåll
Ansök nu
Servicemekaniker sökes till JOAB i Göteborg
Är du en praktisk och teknisk lagd person med erfarenhet från fordonsbranschen? Värdesätter du en utmanande roll som präglas av laganda, problemlösning och engagemang? Då kan det vara dig vi söker!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du arbeta med bland annat service, felsökning och reparation av påbyggnader på större fordon som bland annat lastväxlare, liftdumpers, kranar och sopbilar. Arbetet innehåller problemlösning, felsökning inom mekanik, hydraulik, styr, regler och fordonselektronik. Arbetet sker både i verkstaden, men också ute på fält, vilket ger dig ett stort utrymme för flexibilitet och variation i arbetet.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kunskap, erfarenhet och intresse för att skruva och underhålla. Du trivs med samarbete och ställer gärna upp för dina arbetskollegor. Är du en person som ser möjligheter istället för hinder och bryr dig om leveransen till kunden som ska få den service som förväntas, då kan tjänsten vara helt rätt för dig!

Krav för tjänsten:
  • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Kunna läsa el- och hydraulschema 
Meriterande:
  • C-körkort
  • Kran-kunskaper
  • Truck, travers och krankort.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som servicemekaniker är en inhyrning där du blir anställd av oss på Eterni Sweden AB och arbetar som uthyrd konsult hos vår kund JOAB. Tjänsten är på heltid med goda möjligheter till förlängning och anställning hos kund.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare