Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Testare till CM Software, Göteborg

Ansök nu
På CM Software har vi i flera år arbetat med att utveckla, bygga och koda. Nu har vi äntligen lanserat vårt nya system och fyller på med ännu fler innovativa funktioner varje kvartal. Det är en spännande tid för oss och nu är CM Software redo att ta det stora språnget! Om du vill vara på den här resan, bli en del av en tajt och hjärtlig grupp, ja en del av vår familj, så har du nu en nästintill unik möjlighet att hoppa ombord och följa med!

Arbetsbeskrivning
Som Testare kommer du att ha en central roll i att säkerställa att vårt system är felfritt och att våra användare får en enastående upplevelse. Vi behöver dig som gillar att leta fel och anser att belöningen är att lyckas hitta buggen och bidra till att göra vårt system ännu bättre. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
  • Utföra noggranna tester av vårt system och våra funktioner vid nya releaser.
  • Använda befintliga mallar för att beskriva och rapportera buggar på ett strukturerat sätt.
  • Utföra repetitiva tester för att säkerställa systemets robusthet och prestanda.
  • Arbeta nära vårt dedikerade testteam och utvecklare för att förbättra produktkvaliteten.
  • Delta i systematiseringsprocesser för att förbättra testeffektiviteten.
  • Stötta supportavdelningen
Om dig
För att trivas med ditt arbete som Testare hos oss tror vi att du har en grundläggande förståelse för testmetodik och testprocesser, antigen genom en YH/KY-utbildning eller motsvarande, eller så har du samlat på dig erfarenhet genom att ha arbetat som testare. Det viktigaste för oss är du vet att du trivs med den rollen och vill jobba som testare. Fortsättningsvis tror du vi att du har ett öga för detaljer och att du drivs av att hitta just fel eller buggar. Du är metodisk och noggrann i ditt arbete och kan på ett tydligt och strukturerat sätt beskriva uppkomna fel till ditt team.

Vad vi erbjuder dig
Du blir en del av ett gäng som beskriver sig som en ”work life family” där varje person är en viktig spelare! Tekniken är den senaste och du får arbeta med en revolutionerande mjukvara och all utveckling sker internt. Beslutsvägarna och korta och du är med och påverkar i allra högsta grad. CM Software står inför en mycket spännande acceleration och vi behöver ha med dig på resan!

Du jobbar tillsammans med mycket kompetenta kollegor och får därigenom möjlighet att höja din egen kompetens. Vi erbjuder dig en gedigen introduktion och ett riktigt gott gäng kollegor. Göteborgs i särklass bästa utsikt får du på köpet!

Så söker du tjänsten
I denna rekrytering samarbetar CM Software med Jerrie och du söker rollen via jerrie.se med CV/LinkedIn. Vill du veta mer om rollen eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43, cecilia.jarlsmark@jerrie.se eller Frida Dire på 0703-00 10 16, frida.dire@jerrie.se

Sista ansökningsdagen är den 1/10 men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I Sverige finns nästan 2000 företag som jobbar med CRM- och kundsystem och hundratals företag som utvecklar växel- och telefonitjänster. Antal företag som utvecklar integrerade telefonilösningar inne i CRM-system är bara tre. Ett av dessa är vi. CM Software AB är ett litet men växande IT-bolag med fötter och rötter i goa Göteborg. Vi utvecklar våra egna produkter och tjänster. Med senaste micro services - arkitektur på systemnivå och open source telefonilösningar på växelnivå har CM Software AB byggt en ny revolutionerande mjukvara för kontaktintensiva företag. CM Softwares vision är att fortsätta utveckla en spjutspetsteknik inom växlar och affärssystem, maximera kundnytta och ta vår teknologi utomlands. CM Software har funnits i olika former på Svenska marknaden sedan 2007 och i nuvarande form sedan 2015.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare