Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Supply Chain Coordinator till Tamro AB, Göteborg

Ansök nu
Vill du vara del av ett engagerat bolag i en europeisk koncern som gör skillnad för människors välbefinnande och hälsa? Har du intresse av att bidra med samhällsnytta samtidigt som du utvecklar dina kunskaper inom logistik? Då har vi en spännande roll för dig på vår supply chain avdelning.

Rollen
Som Supply Chain Coordinatorpå Tamro arbetar du med varustyrning och operativ service mot våra kunder i syfte att säkra avtalad lagerhållning, leveransservice och hög kvalitet. I rollen planerar och styr du inköp till såväl våra distributions- som centrallager. Du kommer ingå i ett team med stor erfarenhet och kompetens vad gäller varuförsörjning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att
  • Kontinuerligt, tillsammans med teamet, säkra och följa upp produktflödet och tillgänglighet i syfte att säkerställa hög leveransservice
  • Balansera leveranskedjan för att optimera varuflödet och löpande analysera och följa upp nyckeltal som servicegrad, varusaldo, restorder, lagernivåer
  • Hantera produktindragningar och ingå i en indragningsberedskap som finns i teamet
  • Koordinera och följa upp att arbetet följer de lagar, regler, rutiner och avtal som finns kring distribution av läkemedel
Vi söker dig
För att trivas i rollen behöver du drivas av en nyfikenhet på utveckling och förbättring, ha lätt för att knyta kontakter och en stark egen drivkraft att lyckas. I rollen kommer du att ha många kontaktytor både externt och internt, vilket ställer krav på god social och kommunikativ förmåga. Du behöver vara en analytisk ”doer” med ett öga för detaljer. Du har en eftergymnasial utbildning inom supply chain, ekonomi, inköp eller något annat område relevant för rollen. Du jobbar dagligen i Excel och betraktar dig själv som mycket kunnig och en avancerad användare av programmet. Tamro hanterar ett omfattande sortiment åt sina kunder så är det viktigt att du har vana av att bearbeta stora mängder data. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av arbete i en liknande roll.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Tamro med Jerrie AB. Varmt välkommen med din ansökan via www.jerrie.se. För frågor kontakta gärna Martin Dahlberg 0763-170741. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 12 juni.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Den oberoende möjliggöraren - Vi äger inte några apotek - eller några läkemedel för den delen. Det vi däremot har är 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska.

Vårt fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Vår roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill vi fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.

Tamro är en del av PHOENIX Group, en familjeägd europeisk koncern med 45 000 anställda i över 30 länder och 224 distributionscentraler. I Sverige är vi 900 medarbetare. Detta ger oss tillgång till ett unikt nätverk för att dela kunskap, utbyta erfarenheter och initiera värdeskapande partnerskap. Läs mer på Tamro.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare